Το δίλημμα του Σκόρδα για τον προπονητή του Άρη

Στην κορυφή βρίσκονται δύο ονόματα: του Γιάννη Χριστόπουλου, ο οποίος οδήγησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στα πλέι οφ, και του Μαρίνου Ουζουνίδη, που ανακοίνωσε ήδη την αποχώρησή του από την Ξάνθη.

Υπέρ του Χριστόπουλου μετράει η προσήλωσή του στην τακτική και οι επιτυχημένες εξετάσεις που έδωσε σε μια ομάδα με πολλά οικονομικά προβλήματα. Όπως προβλέπεται να είναι την επόμενη σεζόν ο Άρης. Τα ατού του Ουζουνίδη είναι η μεγαλύτερη εμπειρία στη Σούπερ Λίγκα και οι γνωριμίες του στο εξωτερικό, που μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη να βρει δυο τρεις αξιόλογους παίκτες, ικανούς να κάνουν τη διαφορά.

Το βασικό μέλημα του Σκόρδα, ωστόσο, είναι το ξεκαθάρισμα του τοπίου με τους παίκτες για τους οποίους εκφράζεται ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Ειδικά για τον Σωκράτη Διούδη και τον Γιάννη Γιαννιώτα, τους οποίους θέλουν να παραχωρήσουν οι «κίτρινοι», αλλά όχι με τα 300.000 ευρώ που προβλέπονται συνολικά στις ρήτρες των δύο παικτών. Σχεδιάζει, λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας του Άρη να καλέσει τους δύο νεαρούς διεθνείς για αναπροσαρμογή της ρήτρας, με ατού το συναισθηματικό δέσιμό τους με την ομάδα και επιχείρημα ότι «μπορείτε να συμβάλετε στη σωτηρία της».


Σχολιάστε εδώ