Ποιος πληρώνει και πόσα παίρνουν οι «τροϊκανοί»…

ΚΡΙΣΙΜΑ ερωτήματα, όσον αφορά την παρουσία και τις δραστηριότητες της «τρόικας» αλλά και των διαφόρων «τοποτηρητών» της Μέρκελ, θέτουν με ερώτησή τους στη Βουλή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Παναγούλης, Ν. Αθανασίου και Δ. Στρατούλης. Μεταξύ άλλων, ερωτούν τους αρμόδιους υπουργούς Οικονομικών και Εξωτερικών:

– Ποιος είναι ο συνολικός αριθμός των εμπειρογνωμόνων, συμβούλων, υπαλλήλων κ.ά. που υπάγονται στην «τρόικα», αλλά και στους Χ. Ράινχεμπαχ και Χ. Φούχτελ.

– Ποιος φορέας καλύπτει τις δαπάνες διαμονής και ποιο είναι μέχρι τώρα το κόστος φιλοξενίας τους στη χώρα μας. Αν τους παρέχονται από το Ελληνικό Δημόσιο προνόμια διπλωματικών αντιπροσωπειών, φορολογικές απαλλαγές κ.λπ.

Ακόμη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κατατεθεί στη Βουλή πλήρης ονομαστικός κατάλογος της εν Ελλάδι αντιπροσωπείας, με την ιδιότητα και τις αρμοδιότητες καθενός ξεχωριστά, καθώς και σε ποιον οργανισμό υπάγεται. Επίσης, αναλυτικό κατάλογο με τις δαπάνες για χρήση γραφείων και τα παρεπόμενα έξοδα, όπως χρήση κινητών από το Ελληνικό Δημόσιο, έξοδα φρούρησης κ.λπ.


Σχολιάστε εδώ