Πανελλαδική κινητοποίηση της Κοινωνικής Συμφωνίας

Σε πλήρη οργανωτική πανελλαδική κινητοποίηση βρίσκεται η Κοινωνική Συμφωνία, με τη Λούκα Κατσέλη και τα άλλα στελέχη να αναπτύσσουν πρωτοβουλίες σε όλη την Ελλάδα με δύο κεντρικούς στόχους:

– Τη συγκρότηση πυρήνων της Κοινωνικής Συμφωνίας πανελλαδικά

– Την ανάληψη πρωτοβουλιών για την προώθηση συμπαράταξης ενός ευρύτατου κοινωνικού μετώπου των προοδευτικών και γενικότερα των δημοκρατικών αριστερών και σοσιαλιστικών δυνάμεων και ενός διαλόγου που θα δημιουργήσει την προοπτική προγραμματικής σύγκλισης και συμφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, προετοιμάζονται ημερίδες ανάλογες με αυτήν που έγινε στις αρχές Μαρτίου στην «Αθηναΐδα» από το ΙΝΕΡΠΟΣΤ, με θέμα «Έξοδος από την κρίση: Η πρόκληση της εναλλακτικής πορείας».

Στις 15 Μαΐου έχει προγραμματιστεί ημερίδα του ΙΝΕΡΠΟΣΤ στους Αγίους Αναργύρους, με ομιλητές τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Σταθάκη, τον Ανδρέα Νεφελούδη, τον Γιάννη Παρασκευόπουλο (από τους Οικολόγους Πράσινους), τον Νικήτα Κανάκη και τη Λούκα Κατσέλη.

Επίσης, στις 19 Μαΐου, μαζί με το δίκτυο Κοινωνικής Στήριξης, έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά σε Κοζάνη και Καστοριά.

Στις 22 Μαΐου προγραμματίζεται στο Μοσχάτο ημερίδα για την κρίση, ενώ στις 7 Ιουνίου ανάλογη εκδήλωση έχει προγραμματιστεί στα Ιωάννινα.


Σχολιάστε εδώ