Παίρνει σκούπα στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης και χτίζει νέα ομάδα

Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ αποφάσισε να πάρει σκούπα και να καθαρίσει τα αποδυτήρια της ομάδας από τους παίκτες που γκρινιάζουν αλλά και από εκείνους που διαλέγουν ματς για να παίξουν καλά. Στην αρχή της σεζόν νόμιζαν στον Ολυμπιακό ότι ήταν μια ιδιορρυθμία του Λεονάρντο Ζαρντίμ η αναφορά του σε παίκτες που έκαναν επιλογή αγώνων. Αλλά με το πέρασμα των μηνών την άποψη του Πορτογάλου υιοθέτησαν και αρκετά στελέχη της ΠΑΕ. Ανάμεσά τους και ο Μαρινάκης, σύμφωνα με όσα είπε στους ποδοσφαιριστές την περασμένη Πέμπτη.

Με την ενέργειά του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έβαλε ταμπελάκι πώλησης σε όσους παίκτες βάζουν σε πρώτη μοίρα τα δικά τους συμφέροντα.

Κάποιοι από αυτούς έχουν δεχθεί κρούση από ευρωπαϊκές ομάδες και οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν σε διαδικασία συζητήσεων για την παραχώρηση και την αντικατάστασή τους. Έχουν, άλλωστε, προχωρήσει σημαντικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό με παίκτες σε όλες τις θέσεις και κυρίως στη μεσαία γραμμή, για την οποία απέκτησαν ήδη τους Ντε Βινσέντι, Σάμαρη και Μπόατενγκ, ενώ επιστρέφει από εξαιρετικό πρωτάθλημα και ο Ανδρέας Τάτος. Με δεδομένη την απόκτηση του Μάικλ Ολαϊτάν και την προοπτική συνεργασίας με τον Τζόναθαν και τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος, ο Ολυμπιακός έχει περιθώρια να παραχωρήσει και τον Ράφικ Τζιμπούρ και τον Τζαμέλ Αμπντούν, που έκαναν εξαιρετικές σεζόν και θεωρητικά έφτασαν στην κορύφωση της αξίας τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ακόμη, μπορεί να φύγουν με δελεαστικές προτάσεις ο Λιούμπομιρ Φέισα και ο Κώστας Μανωλάς, για τους οποίους εκφράστηκε ήδη ενδιαφέρον από Χέρτα και Μονακό, ενώ υπάρχουν πίσω τους αξιόλογοι αντικαταστάτες. Όλα, βέβαια, θα εξαρτηθούν από το ύψος των προτάσεων που θα φτάσουν στον Πειραιά και από τις εξελίξεις στις μεταγραφικές εισηγήσεις που έχει κάνει ο Μίτσελ, με παίκτες από την Πριμέρα Ντιβιζιόν.


Σχολιάστε εδώ