ΚΕΔ κατά Τρίμη

Δύο μέλη του προεδρείου της ΕΣΗΕΑ επιμένουν να υποδύονται τους ανέργους και να εισπράττουν επίδομα από τον ειδικό λογαριασμό ανεργίας του πρώην ΤΣΠΕΑΘ και ήδη ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, όπως αναφέρει ο κατάλογος της Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Παροχών του Ταμείου, που έχει κατατεθεί στη γραμματεία και στο λογιστήριο της ΕΣΗΕΑ.

Τη συγκεκριμένη καταγγελία έκανε η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων (ΚΕΔ) και προσθέτει ότι «επιχείρησε χωρίς αποτέλεσμα να τη «διασκεδάσει» ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δ. Τρίμης, που τον αφορά προσωπικά, υποχρεώνοντας όμως τη γραμματεία της Ένωσης, αστραπιαία, να του εκδώσει βεβαίωση (αμερικανικού τύπου «Tο Whom It May Concern»), που τον μπλέκει όμως ακόμη περισσότερο.

Ένας άλλος συνεργάτης του, που τον αφορά επίσης το θέμα, ήδη κάνει, μαθαίνουμε, σχετική δήλωση στο Ταμείο ώστε να επιστρέψει τα επιδόματα, ενώ ο τρίτος συνεργάτης του στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ παριστάνει τον αδιάφορο.

Προσπαθώντας, λοιπόν, να θολώσει τα νερά, ο Δ. Τρίμης έβαλε τη γραμματεία της ΕΣΗΕΑ να του βεβαιώσει ότι δεν παίρνει επίδομα από την ΕΣΗΕΑ, λες και είπε κανείς τέτοιο πράγμα, αν και «είχε -ισχυρίζεται- το δικαίωμα», χωρίς βέβαια να το έχει, και απλώς παίρνει επίδομα επίσχεσης από το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ.

Μόνο που η βεβαίωση της ΕΣΗΕΑ τον δίνει, αφού τον χαρακτηρίζει άνεργο, «όπως και όλοι τους, εν επισχέσει».


Σχολιάστε εδώ