Το Κύπελλο κρίνει τον Μίτσελ και τους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού όμως θα πάρει σύντομα αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον αρκετών στελεχών της ομάδας, ακόμα και του Μίτσελ. Για τον Ισπανό άρχισαν να συσσωρεύονται σύννεφα πάνω από του Ρέντη, με σημαντικότερο πρόβλημα την έλλειψη στενών δεσμών ανάμεσα στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές του. Οι αιχμές του Μίτσελ που φωτογράφιζαν τον Ιμπαγάσα και τον Πάντελιτς απέδειξαν ότι και ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έχει αρχίσει να βλέπει με μισό μάτι κάποιους από τους παίκτες του. Τόσο ο Μίτσελ όσο και αρκετοί παίκτες θα δώσουν εξετάσεις στον τελικό του Κυπέλλου. Αν οι «ερυθρόλευκοι» κατακτήσουν το νταμπλ, θα εξακολουθήσει ο προπονητής της ομάδας να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ερώτημα οι Αλγερινοί

Το ξέσπασμα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανθρακικό διευκολύνει τις όποιες σκέψεις γίνονται για πώληση ενός εκ των Ράφικ Τζιμπούρ, Τζαμέλ Αμπντούν, ή και των δύο Αλγερινών. Ο «τρομοκράτης» εμφανίζει τάσεις φυγής λόγω ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος, το οποίο επηρέασε την απόδοσή του τον τελευταίο μήνα. Για τον Αμπντούν επιμένουν οι συμπατριώτες του ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι επειδή έγιναν δύο εξαιρετικές προτάσεις στους «ερυθρόλευκους», που όπως γράφουν τα ΜΜΕ της Αλγερίας «δύσκολα μπορεί να αρνηθεί κάθε ομάδα».

Τρέλα Μίτσελ με Τάτο

Θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα έχει σίγουρα τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Τάτος. Ο διεθνής μέσος αναγεννήθηκε στον Άρη, αλλά ξετρέλανε τον Μίτσελ, ο οποίος ζήτησε την επιστροφή του παίκτη στου Ρέντη, με την προοπτική της καθιέρωσής του στην εντεκάδα. Έδειξε, άλλωστε, ο Τάτος ότι αντέχει την πίεση και μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας, με τον Μίτσελ να του υπόσχεται πρωταγωνιστικό ρόλο ανεξάρτητα από τις μεταγραφικές κινήσεις των «ερυθρολεύκων».


Σχολιάστε εδώ