Ποντάρει στην Ευρώπη ο ΠΑΟ μέσω ΕΠΟ και… ΠΑΣ Γιάννινα

Η ομάδα της Ηπείρου, βέβαια, θα συμμετάσχει στα πλέι οφ, αλλά στην Παιανία εκφράζουν τη σιγουριά ότι η 6η θέση θα τους βγάλει στην Ευρώπη και έτσι έχουν κίνητρο για νίκη επί της Βέροιας, ενώ την ίδια ώρα θα έχουν τα μάτια τους στραμμένα στα Πηγάδια, όπου η Ξάνθη υποδέχεται τον Άρη.

Ρέστα για τον Καραγκούνη

Ο Γιάννης Αλαφούζος, πάντως, προχωράει στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, μέσα από καθημερινές συζητήσεις με τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος πήρε το χρίσμα του προπονητή για την επόμενη τριετία. Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού άναψε πράσινο φως για την παραμονή των Μπαρμπαρούση και Φιγκερόα, ενώ ενεργοποίησε τις γνωριμίες του για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου, αν βέβαια αποτύχει η προσπάθεια για την επιστροφή στην Παιανία του Γιώργου Καραγκούνη.

Χτυπάει Κοροβέση, Ανάκογλου

Η κοινή απόφαση των Αλαφούζου και Αναστασίου προβλέπει τον περιορισμό των ξένων παικτών στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. «Πάμε να φτιάξουμε μια ελληνική ομάδα, με λίγους ξένους αλλά καλούς» είναι το σύνθημα στην Παιανία κι έτσι οι «πράσινοι» εξετάζουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάποιους νεαρούς παίκτες, όπως ο Κοροβέσης του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ανάκογλου της ΑΕΚ. Για τον τελευταίο υπήρχε ενδιαφέρον και τον Γενάρη, αλλά ο παίκτης πήγε στην Ένωση, από την οποία μπορεί να μείνει ελεύθερος, και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωσή του, διότι δεν θέλουν να χαλάσουν τις σχέσεις τους με τους «κιτρινόμαυρους»…


Σχολιάστε εδώ