Πάντρεψε το MAD μόδα και μουσική

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν μια εντυπωσιακή διοργάνωση, καθώς ανάλογοι θεσμοί υπάρχουν μόνο στο Λονδίνο και το Λος Άντζελες. Το Madwalk 2013 by Coca Cola Light, το απόλυτο Fashion Music Project, παρουσίασε για ακόμη μια χρονιά καταξιωμένους αλλά και νέους έλληνες σχεδιαστές, όπως ο Apostolos Mitropoulos, οι Deux Hommes, ο Dimitris Petrou, ο Konstantinos Melis by Laskos, οι NatarGeorgiou, ο Sotiris Georgiou, ο Stelios Koudounaris και η νικήτρια του διαγωνισμού The New Fashion Designer Ελίνα Κορδάλη.

Μαζί τους στη σκηνή ανέβηκαν πολύ αγαπημένοι έλληνες καλλιτέχνες σε πρωτότυπες και ανατρεπτικές διασκευές ή νέα κομμάτια, όπως οι COURTNEY, DEMY, FREAKY FORTUNE, KOZA MOSTRA, ΜΕΛΙSSES, PLAYMEN, STAN, 1550, ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ, ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ, ΠΑΟΛΑ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, ΤΑΜΤΑ, ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ. Οι επιβλητικές δημιουργίες των σχεδιαστών και τα δυναμικά performances των καλλιτεχνών ήταν αρκετά για να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα και να μαγέψουν το κοινό.

Τη λαμπερή βραδιά παρουσίασαν η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη, οι οποίες εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους. Την άκρως επιτυχημένη βραδιά επιμελήθηκε ο fashion director Μιχάλης Πάντος και σκηνοθέτησε στη σκηνή ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.

***

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ:

Το 3ο MadWalk by Coca-Cola Light
θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση
από τον ANT1 την Παρασκευή 26 Απριλίου.


Σχολιάστε εδώ