Λοβέρδος: Νέοι άνθρωποι, νέοι στην πολιτική

Η αποτελεσματική αντιμετώπιση της ύφεσης συνιστά κεντρική προτεραιότητα του νέου κόμματος, όπως επισημαίνει σε δήλωσή του στο «ΠΑΡΟΝ» ο Ανδρέας Λοβέρδος, που τονίζει ακόμα πως στόχος είναι και ο επαναπατρισμός των ψηφοφόρων της Δημοκρατικής Παράταξης.

Η πλήρης δήλωση του Α. Λοβέρδου στο «ΠΑΡΟΝ» έχει ως εξής:

«Η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα ιδρύθηκε για να καλύψει το πολιτικό κενό ανάμεσα στις παρυφές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε σοσιαλδημοκρατικές πολιτικές αναφορές ή ιδεολογία. Κατεβάζουμε, όμως, σήμερα τις ταμπέλες, γιατί πια δεν σημαίνουν για κανέναν τίποτε.

Πιστεύουμε, λοιπόν, πως πρέπει να συμφωνήσουμε πολλοί να χτυπήσουμε την ύφεση. Γρήγορη, άμεση, δράση για την πραγματική οικονομία, με τσάκισμα ή παράκαμψη της γραφειοκρατίας, επίθεση κατά των πρακτικών που μας έφεραν έως εδώ, όπως π.χ. η στελέχωση του κράτους με τη μέθοδο 5-2-1, στοχευμένο κοινωνικό κράτος, νέοι άνθρωποι και νέοι στην πολιτική ανεξαρτήτως ηλικίας, σε συνδυασμό με λίγους έμπειρους, επτά στα δέκα στελέχη θα είναι νέα στην πολιτική, πλειοψηφία των στελεχών από τον ιδιωτικό τομέα, ομοσπονδιακή ΕΕ είναι το νέο που επιδιώκουμε να φέρουμε στο προσκήνιο.

Θα αγωνιστούμε για τον επαναπατρισμό των ψηφοφόρων της Δημοκρατικής Παράταξης. Κάναμε ρήξη με το παρελθόν, για να συναντηθούμε με τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που απομακρύνθηκαν από τη Δημοκρατική Παράταξη. Όσο οι πολίτες δυναμώνουν τη φωνή μας, τόσο θα μπορούμε αποτελεσματικότερα να βοηθήσουμε στην επίτευξη του στόχου αυτού. Κόμματα, δίκτυα, πρόσωπα της Δημοκρατικής Παράταξης πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους».


Σχολιάστε εδώ