Μοιράζει χρήμα ο Σαββίδης για Κύπελλο και συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δείξει πόσο θέλει να συνδυάσει την πρώτη χρονιά του στον ΠΑΟΚ με την κατάκτηση ενός τίτλου και ο Γιώργος Δώνης με τους ποδοσφαιριστές θέλουν να προσφέρουν το τρόπαιο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Ο Σαββίδης, άλλωστε, έχει φροντίσει να διαμηνύσει ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου θα γεμίσει ευρώ τις τσέπες των παικτών, αλλά και του προπονητικού επιτελείου. Αρκεί, βέβαια, να συνδυαστεί και με την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, που θα στείλει τον «Δικέφαλο του Βορρά» στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιστροφή σε Φορτούνη, επιμονή για Νίνη

Τα μεγαλεπήβολα σχέδια του έμπειρου επιχειρηματία γίνονται αντιληπτά και από την επικείμενη συνεργασία του ΠΑΟΚ με τη Γιουβέντους σε όλα τα επίπεδα. Ο Σαββίδης σέβεται το ιταλικό ποδόσφαιρο και εκτιμά ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης μόνο κερδισμένη θα βγει από τέτοιες συνεργασίες. Ακόμα και σε μεταγραφικό επίπεδο, μιας και η Γιουβέντους διαθέτει σκάουτερ σε όλο τον κόσμο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να δανείσει στον ΠΑΟΚ έναν-δυο παίκτες με προοπτικές μεγάλης καριέρας.

Στο μεταγραφικό παζάρι, ο Σαββίδης έχει δώσει εντολή να διερευνήσουν οι συνεργάτες του την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος επανέκαμψε εσχάτως στη βασική εντεκάδα της Καϊζερσλάουτερν, ενώ επιμένει στην εξάντληση κάθε πιθανότητας που έχει ο ΠΑΟΚ για τον επαναπατρισμό του Σωτήρη Νίνη. Παράλληλα, με εισήγηση του Γιώργου Δώνη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ρίχνει ματιές στην ΑΕΚ, από την οποία του αρέσουν ο Ταξιάρχης Φούντας και ο Παύλος Μητρόπουλος.


Σχολιάστε εδώ