Καβάλα στο άλογο επέστρεψε ο Σκόρδας, αλλά για τον Άρη καραδοκεί και ο Κόντης

Με διπλό στο Περιστέρι συνοδεύτηκε η επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα (φωτό) στον Άρη, αν και οι «κίτρινοι» έπαιξαν για περίπου 70 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής και ο έμπειρος παράγοντας άρχισε ήδη την υλοποίηση του πλάνου του, που εκτός της σωτηρίας στοχεύει και στην εξυγίανση της ΠΑΕ. Αρχικά, πάντως, ο Σκόρδας πήρε τη σκούπα και προχώρησε σε αποπομπές όσων στελεχών συνδέονταν στο παρελθόν είτε με την Κοινωνία Μελών Άρη είτε με τον Γιάννη Κόντη.

Όμως ο άλλοτε φίλος και νυν αντίπαλος του Σκόρδα διατηρεί τις επαφές του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αφήνει, μάλιστα, να εννοηθεί ότι, εφόσον σωθεί ο Άρης, θα επιστρέψει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με επενδυτή στο πλευρό του και θα βάλει μπροστά το πλάνο του για την εξυγίανση της ΠΑΕ και τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Οι διαρροές περί επικείμενης επανάκαμψης του Κόντη θορύβησαν τους συνεργάτες του Σκόρδα, αλλά ο τελευταίος φρόντισε κι έστειλε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. «Εμείς σώζουμε την ομάδα από το χείλος του γκρεμού, στον οποίο την έσπρωξαν οι χειρισμοί του Κόντη και των συνεργατών του. Δεν υπάρχει χώρος στον Άρη για όλους αυτούς», είπε, μεταξύ άλλων, ο Σκόρδας, ο οποίος ποντάρει στη στήριξη των οργανωμένων οπαδών, που συσπειρώθηκαν δίπλα του έπειτα από το διπλό στο Περιστέρι.


Σχολιάστε εδώ