Η πρόσληψη του Δέλλα ανοίγει τον δρόμο στον Ντέμη

Ο «κολοσσός» είχε αρνηθεί την πρόταση τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά το βράδυ της Τρίτης άλλαξε ρότα και δέχθηκε την αποστολή που του ανέθεσε ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Στο πλευρό του Δέλλα βρίσκονται πρώην συμπαίκτες του και φίλοι του, ο Άκης Ζήκος και ο Βασίλης Μπορμπόκης, ενώ στα Σπάτα επέστρεψε και ο γυμναστής Αντώνης Κέζος, ο οποίος είχε απομακρυνθεί με εισήγηση του Λίνεν, μια και ο Γερμανός επιθυμούσε τους δικούς του συνεργάτες.

Συσπείρωση κόσμου και παραγόντων

Η παρουσία του Δέλλα στον πάγκο σήμανε συναγερμό στους παλαίμαχους της ΑΕΚ, αλλά και μεταξύ των παραγόντων. Στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθούν σήμερα για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Πέτρος Παππάς, ενώ από το περιβάλλον του Σταύρου Αδαμίδη φτάνει η πληροφορία ότι θα πάει στο γήπεδο και ο Δημήτρης Βιντιάδης. Ο Δέλλας, ωστόσο, ανοίγει επί της ουσίας την πόρτα της ΠΑΕ στον Ντέμη Νικολαΐδη, στο πλάνο του οποίου έχει εμπιστοσύνη, όπως δήλωσε αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ο Ντέμης φαντάζει αυτήν την περίοδο ως η μοναδική λύση για την ΠΑΕ, με δεδομένη την έλλειψη εμπιστοσύνης στον Βιντιάδη, με τα διαρκή πισωγυρίσματά του.

Ψάχνουν οικονομική ενίσχυση

Η κίνηση των παλαιμάχων θα έχει αποτέλεσμα μόνο αν βοηθήσουν οικονομικά πρώην και νυν μέτοχοι. Η συμβολή του Τάκη Κανελλόπουλου θεωρείται δεδομένη, αλλά οι οπαδοί θα πιέσουν τον Μελισσανίδη και τον Παππά για να βάλουν κι εκείνοι το χέρι στην τσέπη, ώστε να βρεθεί το αρχικό ποσό κίνησης που θα βοηθήσει την ΑΕΚ να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα μέσα από τη ρύθμιση των χρεών της σε 48 δόσεις, όπως συναποφάσισαν «τρόικα» και ελληνική κυβέρνηση. Η παρουσία των επιχειρηματιών στο γήπεδο θα δώσει στους οπαδούς της δυνατότητα να ζητήσουν φορτικά την οικονομική ενίσχυση της Ένωσης και ενδεχομένως τούτη τη φορά να επιτευχθεί ο στόχος. Απαραίτητη προϋπόθεση, πάντως, είναι η νίκη επί του Πανθρακικού, που θα σηματοδοτήσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την παραμονή της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα.


Σχολιάστε εδώ