Πωλητήριο στον Κορδέρο βάζουν Δημητρέλος και Λίνεν

Απαραίτητη προϋπόθεση, να βοηθήσει με τις γνωριμίες του να πουληθεί ο Κορδέρο. Αν και ο Ισπανός ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα, ο Ανδρέας Δημητρέλος θεωρεί επιτακτική ανάγκη να τον πουλήσει και έτσι να βάλει στο ταμείο της ΠΑΕ πάνω από 500.000 ευρώ.

«Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και αφού αρνείται την ανανέωση, δεν υπάρχει λόγος να τον κρατήσουμε ένα χρόνο και μετά να τον χάσουμε τζάμπα», υποστηρίζουν συνεργάτες του προέδρου της Ένωσης. Έτσι, ο Δημητρέλος ζήτησε ακόμα και από τον Λίνεν να ψάξει ομάδα για τον Κορδέρο, ενώ του είπε να ‘χει τον νου του και για τους Βαλεντίνο, Βλάχο και Γιώργο Κατίδη. Για τον πρώτο ακούγονται πολλά το τελευταίο διάστημα, επειδή έχασε τη θέση του στη βασική εντεκάδα, αλλά ουσιαστικά ο Λίνεν δουλεύει απλώς για την επόμενη μέρα, όταν στο κιτρινόμαυρο ρόστερ θα ‘χει μείνει ως δεξί μπακ μόνο ο Τσουκαλάς και ο τιμωρημένος Αρκούδας.

Όσο για τον Κατίδη, στα Σπάτα τον θεωρούν καμένο χαρτί και θέλουν να τον πουλήσουν, έστω και κοψοχρονιά. Ποντάρουν κυρίως στις διασυνδέσεις του Λίνεν στη γερμανική αγορά και ειδικά στη δεύτερη κατηγορία.


Σχολιάστε εδώ