πρωινός καφές

Στα δίχτυα της εφορίας…
… έχουν πιαστεί πάρα πολλοί που δήλωναν αγρότες και έχουν πάρει επιδοτήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ, τις οποίες όμως ποτέ δεν δήλωναν στην εφορία. Και αυτό γίνεται χρόνια, με το Δημόσιο τώρα να προχωράει στην αναδρομική φορολόγηση των χρημάτων αυτών.

***

Πελάτης όλη η high society…
Πιάστηκε ο… άνεργος (όπως ο ίδιος δήλωνε) Γιάννης Σ., ο οποίος τροφοδοτούσε όλο τον καλό κόσμο με 6,5 κιλά κόκα, η αξία της οποίας υπολογίζεται στις 600.000 ευρώ! Πελάτες του κ. Γιάννη ήταν όλη η showbiz και η high society της Αθήνας.

***

Ο πιο δημοφιλής υπουργός έχει γίνει ο Χρήστος Σταϊκούρας. Το βλέπεις όταν είναι στη Βουλή. Βουλευτές από όλα τα κόμματα, ακόμα και από τον ΣΥΡΙΖΑ -και μάλιστα από τους σκληρούς-, συζητούν μαζί του προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος που έρχονται σε επαφή και τις περισσότερες φορές δίνει λύσεις. Με μια κουβέντα, έχει μεγάλη πέραση ο κλειδοκράτορας του θησαυροφυλακίου.

***

Ως διά μαγείας εξαφανίσθηκε από τα κανάλια, όπου είχε πιάσει μόνιμο στασίδι από πρωίας μέχρι νυκτός, ο πενταετούς θητείας γενικός γραμματέας Εσόδων, κ. Θεοχάρης. Κάθε άλλο παρά διά μαγείας εξαφανίσθηκε. Υπήρξε αυστηρά εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εντολή του στυλ: «Να μη σε ξαναδώ σε κανάλι».

***

Κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ δεν είχε δηλώσει πλαστικός χειρουργός. Τα έκανε… σιλι(σ)κόνη!

***

Δυο Σωτήρηδες θα είναι οι υπεύθυνοι του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Νέας Μέρας, της νέας πολιτικής κίνησης επικεφαλής της οποίας είναι ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Λάρισας Χρήστος Ζώης.
Πρόκειται για παλιές «καραβάνες», ο Σωτήρης Τζούμας και ο Σωτήρης Στανωτάς, που είναι γνωστοί στον δημοσιογραφικό χώρο, με ικανότητες, και σίγουρα μπορούν να έχουν αποτέλεσμα. Καλή δουλειά.

***

• Ξεκινά δυναμικά η Νέα Μέρα, πραγματοποιώντας την πρώτη συνάντησή της με τον απόδημο Ελληνισμό και τους εκλεγμένους έλληνες βουλευτές σε ΗΠΑ και Αυστραλία. Κοινός τόπος της συζήτησης ήταν ότι δεν επιτρέπεται την ώρα που παρακαλάμε τους εμίρηδες του Κατάρ να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, η κυβέρνηση να αγνοεί την τεράστια δύναμη του Ελληνισμού του εξωτερικού, στην οποία έπρεπε κατά προτεραιότητα να επενδύσει.

• Με το iPad… στο πλευρό του (ή, μάλλον, μπροστά του) βρισκόταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας καθ’ όλη τη διάρκεια της «εφ’ όλης της ύλης» συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο «Τιτάνια». Πλήρως εξοικειωμένος, όπως φαίνεται, με τις νέες τεχνολογίες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αποχωρίστηκε λεπτό τη «μαγική» ταμπλέτα του, την οποία και συμβουλευόταν κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων και των απαντήσεων…

***

• Η Κωνσταντοπούλου… βασανίζει τους μάρτυρες, σχολίασε ο Μαρκογιαννάκης! Εξ ου και υφίσταται την… «βάσανον» της κριτικής, τόσο η ίδια όσο και οι συνάδελφοί της, ασφαλώς…

• Ιαβέρη, απεκάλεσε ο Βενιζέλος την Κωνσταντοπούλου! Βρε τους… «άθλιους»…

• Φοβήθηκε, είπε ο Μαρκογιαννάκης, μην του σπάσουν τα υαλιά από τις εκρηκτικές αντιδράσεις του Κασιδιάρη, γι’ αυτό και τα έβγαλε. Κατά τα λοιπά, εικάζεται πως μάλλον δεν έχει βρεθεί εκείνος που «θα του… βάλει τα γυαλιά»!

***

Να ξέρετε ότι ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης πηγαινοέρχεται καθημερινά Ερυθραία – κέντρο οδηγώντας ο ίδιος, και μάλιστα όχι αυτοκίνητο της Βουλής, αλλά δικό του. Όπως μας είπε ο ίδιος χαριτολογώντας, «μιλάω στο τηλέφωνο και συνεχώς ή οδηγώ ή είμαι στον δρόμο. Με φάγανε οι αποστάσεις».


Σχολιάστε εδώ