Ιατρικές υπηρεσίες δωρεάν και με προσφορές

= Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής συνεχίζει στα Δημοτικά του Ιατρεία τη διεξαγωγή προληπτικών και θεραπευτικών προγραμμάτων, τα οποία παρέχονται δωρεάν σε όλους τους δημότες του. Συγκεκριμένα:

1. Στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο Αγίας Παρασκευής (Κοντόπευκο ) λειτουργεί ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ, αποτελούμενη από εξειδικευμένους γιατρούς και ψυχολόγους.

2. Στο 2ο Δημοτικό Ιατρείο Αγίας Παρασκευής (Τσακός) ορθοπαιδικός γιατρός δέχεται τους δημότες.

Για πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής και ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα:

– 1ο Δημοτικό Ιατρείο (Χίου και Σωτήρος 2 – Κοντόπευκο): τηλ. 2106000998.

– 2ο Δημοτικό Ιατρείο (Χειμάρρας 22 – Τσακός): τηλ. 2106547700.

= Δωρεάν ιατρική περίθαλψη σε ανασφάλιστους πολίτες παρέχει το νεοσύστατο Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά, που στεγάζεται πλέον, ύστερα και από έγκριση του Δήμου Κορυδαλλού, στο κτίριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών. Οι εθελοντές γιατροί παρέχουν υπηρεσίες υγείας σε ανασφάλιστους πολίτες ολόκληρης της Περιφέρειας Πειραιά. Το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά παρέχει δωρεάν ιατρική και οδοντιατρική πρωτοβάθμια περίθαλψη, φάρμακα, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, φυσικοθεραπεία, καθώς επίσης και κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξη.

Λειτουργεί καθημερινά από τις 09.30 έως τις 20.30, στην οδό Ξενοφώντος 5 και Πελοπίδα, 3ος όροφος, Πλατεία Μέμου, Κορυδαλλός. Οι ανασφάλιστοι πολίτες, που έχουν ανάγκη τις παραπάνω υπηρεσίες, μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία, στο τηλέφωνο 2104960790.

= Κάλυψη νοσηλείας στο Νοσοκομείο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ για όλα τα παιδιά που γεννιούνται στο Μαιευτήριο ΛΗΤΩ, χωρίς επιβάρυνση ασφαλίστρων για τους πρώτους 6 μήνες της ζωής τους, ανακοίνωσε το ΛΗΤΩ. Η νοσηλεία παρέχεται μέσω του προγράμματος «Υπέροχη Ζωή», που δημιούργησε το ΛΗΤΩ σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία MetLife Alico.

Το πρόγραμμα «Υπέροχη Ζωή» προσφέρει επιπλέον, για τους πρώτους 6 μήνες, δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις στους εφημερεύοντες παιδίατρους και παιδοχειρουργούς των εξωτερικών ιατρείων του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ και σημαντικές εκπτώσεις για επισκέψεις σε γιατρούς των υπολοίπων ειδικοτήτων.

= Το ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ ξεκινάει μια σειρά δωρεάν ενημερωτικών συναντήσεων για γονείς, όπου οι εξειδικευμένοι παιδίατροι του ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ θα ενημερώνουν και θα συμβουλεύουν τους γονείς με απλό και κατανοητό τρόπο για τρέχοντα παιδιατρικά θέματα που τους απασχολούν. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 2106383917, ώρες 09.00 -17.00.

= Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Όμιλος Ευρωκλινικής παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας πακέτων πρόληψης για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί. Συγκεκριμένα, προσφέρει:

1. Γυναικεία πακέτα πρόληψης

= Γυναικολογική εξέταση και τεστ ΠΑΠ στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.

= «ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ 1», το οποίο περιλαμβάνει υπερηχογράφημα μαστών και τεστ ΠΑΠ στην προνομιακή τιμή των 65 ευρώ.

= «ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ 2», το οποίο περιλαμβάνει ψηφιακή μαστογραφία Άμφω F&P και Τεστ ΠΑΠ στην προνομιακή τιμή των 65 ευρώ.

2. Ανδρικό πακέτο πρόληψης

= Εξέταση PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο) και δωρεάν κλινική εξέταση από διευθυντή ουρολόγο στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ και FREE PSA (εφόσον απαιτηθεί) στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.

3. Παιδιατρικές υπηρεσίες υγείας

= Παιδιατρικό πακέτο πρόληψης: Γενική εξέταση αίματος, γενική εξέταση ούρων, χοληστερίνη και εκτίμηση από παιδίατρο στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ.

= Δυνατότητα επίσκεψης σε παιδοφθαλμίατρο και παιδο-ΩΡΛ στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ για τον καθένα.

Η προσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν τη Δευτέρα 8 Απριλίου από τις 09.00 έως τις 15.00 και κλείσουν ραντεβού στο τηλ. 2106416051- 052 για τα πακέτα πρόληψης ενηλίκων και στο τηλ. 2108691956 για τις παιδιατρικές υπηρεσίες υγείας. Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 30.4.2013.


Σχολιάστε εδώ