Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε…

• Η πιθανή, σίγουρη σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, υπουργοποίηση του Κυρ. Μητσοτάκη βάζει τέλος στις όποιες, λιγοστές είναι αλήθεια, ελπίδες της Ντόρας για μια… θέση στον ήλιο. Συγγνώμη, στην κυβέρνηση που θα προκύψει από τον ανασχηματισμό. Αν και η ίδια στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες της σημειώνει ότι δεν επιθυμεί να αναλάβει οποιαδήποτε υπουργική θέση, πρόσωπα από το στενό της περιβάλλον δίνουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Επισημαίνουν ότι δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση να αναλάβει κάποιο από τα παραγωγικά υπουργεία, κατά προτίμηση το Ανάπτυξης, ώστε να φανούν αμέσως τα αποτελέσματα της δουλειάς της. «Με πρωθυπουργό τον Σαμαρά, δεν πρόκειται ποτέ να μπει στην κυβέρνηση η Ντόρα» υπογραμμίζουν παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας, θίγοντας έτσι την… ουσία του προβλήματος.

• Ακούμε ότι για τη διοίκηση της νεοσύστατης εταιρείας Αττικό Παράκτιο Μέτωπο ΑΕ, που θα διαχειριστεί το σχέδιο αξιοποίησης ολόκληρης της παραλίας από το Φάληρο ως το Σούνιο (πλην των εκτάσεων που διαχειρίζεται το ΤΑΙΠΕΔ), προορίζεται ο Άρις (Αριστείδης) Ματιάτος. Ο κ. Ματιάτος, γνωστός πολιτικός μηχανικός στην αγορά, με συνδικαλιστική εμπειρία, είναι αναπληρωτής γραμματέας Τεκμηρίωσης και Προγραμματισμού της ΝΔ και επί πάρα πολλά χρόνια πολιτικός συνοδοιπόρος του Αντώνη Σαμαρά.

• Παρά τις απόπειρες να με διαψεύσουν, ζει και βασιλεύει η επικοινωνιακή ομάδα από βουλευτές που συνέστησε ο Σαμαράς. Αποτελείται από τους βουλευτές Μάκη Βορίδη, Γιώργο Βλάχο, Λευτέρη Αυγενάκη, Άδωνη Γεωργιάδη και Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου. Συνεδριάζει σχεδόν κάθε μέρα στα… υπόγεια του Μαξίμου. Καλή δουλειά.

• Πρωθυπουργός του «Ναι σε Όλα» ο Σαμαράς, σύμφωνα με τον Τσίπα, ο οποίος και δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Δεν διευκρινίσθηκε, ωστόσο, αν θα είναι πρωθυπουργός του… «Και Ναι και Όχι»!

***

Aντι – Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε ο Παπαδημούλης τον Μαρκογιαννάκη.
Ο ίδιος, είναι προφανώς… Υπέρ, ενώ αρκετοί άλλοι… Κατά. Τουλάχιστον, έτσι… Υπο – τίθεται!


Σχολιάστε εδώ