Το δίλημμα στον Ολυμπιακό για πώληση Μήτρογλου ή Τζιμπούρ

Οι πληροφορίες από τη Γερμανία προαναγγέλλουν την κίνηση και από την Μπάγερν Λεβερκούζεν, ενώ συζητήσεις γίνονται και για φιλολογικό ενδιαφέρον της Σάλκε, εάν αποχωρήσει από την ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου ο Χούντελαρ.

Στον Ολυμπιακό δεν είναι αρνητικοί στην προοπτική πώλησης του Μήτρογλου με ένα ποσό λίγο πάνω ή λίγο κάτω από τα 5 εκατ. ευρώ. Με απαραίτητη επισήμανση την παραμονή του Ράφικ Τζιμπούρ στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Ο Αλγερινός έχει συμφωνήσει προφορικά για την επέκταση του συμβολαίου με ορίζοντα άλλα τρία χρόνια. Λείπουν, όμως, οι υπογραφές από την επισημοποίηση της ανανέωσης, ενώ η αλλαγή εκπροσώπου και η συνεργασία του «τρομοκράτη» με τον μάνατζερ του Μιραλάς δημιουργεί σενάρια για αποχώρησή του το καλοκαίρι. Στον Πειραιά, πάντως, δηλώνουν ξεκάθαρα ότι «αποκλείεται να φύγουν και ο Τζιμπούρ και ο Μήτρογλου».

Νέο παιδομάζωμα στην Ελλάδα

Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την αντικατάσταση όποιου αποχωρήσει είναι εκείνο του Ρόκε Σάντα Κρουζ. Ο Παραγουανός είχε προταθεί στον Ολυμπιακό και τα προηγούμενα καλοκαίρια, αλλά θεωρήθηκε υψηλό το κόστος της μεταγραφής. Το συμβόλαιο του παίκτη με τη Μάλαγα λήγει το καλοκαίρι και ο Μίτσελ έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τους εκπροσώπους του Σάντα Κρούζ. Ο παίκτης βλέπει ως δέλεαρ την προοπτική της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο εντυπωσιάζει φέτος με τη Μάλαγα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν το παιδομάζωμα και στην Ελλάδα. Εκτός από τους Σάμαρη, Ντε Βινσέντι και Ολαϊτάν, στο σημάδι έβαλαν και τον Κοροβέση του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τον Λοντίνγκιν της Ξάνθης.


Σχολιάστε εδώ