Πάει σε μετωπική σύγκρουση ο Σαββίδης με τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Τα απανωτά επεισόδια των οπαδών με τον Γιώργο Δώνη έφεραν τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ στα όριά του. Στις τηλεφωνικές επαφές του με τους συνεργάτες του έδωσε εντολή να καθαρίσει εντελώς το τοπίο, με την απομάκρυνση όσων εξακολουθούν να δημιουργούν προβλήματα. Στελέχη της ΠΑΕ, βέβαια, συνέστησαν στον Σαββίδη να ρίξει νερό στο κρασί του, για να εκτονωθεί η ένταση δίχως να επηρεαστεί αγωνιστικά η ομάδα, αλλά ο επιχειρηματίας εμφανίζεται κατηγορηματικός και αποφασισμένος να προστατέψει τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές που έμειναν στο ρόστερ.

«Θεωρεί ότι αν κάνει πίσω τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, θα τους δώσει δύναμη και το δικαίωμα να παρεμβαίνουν συνέχεια στο εσωτερικό της ομάδας», υποστηρίζουν άτομα που γνωρίζουν το σκεπτικό του Σαββίδη.

Ανάμεσα στη διοίκηση του ΠΑΟΚ και στους οπαδούς αναμένεται να υπάρξουν νέες τριβές για χάρη του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο πρώην πρόεδρος δέχεται πιέσεις από τον Σαββίδη να επιστρέψει στην ΠΑΕ, αν και θεωρείται ανεπιθύμητος από τη συντριπτική πλειονότητα των οπαδών. Αλλά ο ιδιοκτήτης του «Δικέφαλου του Βορρά» αποκλείεται να κάνει πίσω διότι θεωρεί ότι η επιστροφή του Ζαγοράκη θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για το ποιος είναι το αφεντικό στην Τούμπα.


Σχολιάστε εδώ