Σύμπλευση Αλαφούζου και Σαββίδη με στόχο το μπλοκ του Ολυμπιακού

Ο Αλαφούζος ευελπιστεί και σε σύμπραξη της ΑΕΚ, εάν αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς και μπει στην Ένωση ο Δημήτρης Βιντιάδης, διότι όσο ασκεί πολιτική ο Ανδρέας Δημητρέλος, οι «κιτρινόμαυροι» θα διατηρούν γραμμή επικοινωνίας με τον Πειραιά.

Τρέχουν με Σισοκό

Στον Παναθηναϊκό, βέβαια, υπάρχουν και άλλα ανοικτά θέματα. Ένα εξ αυτών αφορά στον Ιμπραχίμα Σισοκό. Με τον Ιβοριανό υπήρξε καταρχήν συμφωνία, αλλά σε προφορικό επίπεδο. Με συνέπεια, βέβαια, να παραμείνει ελεύθερο πεδίο για τους υπόλοιπους μνηστήρες και δη τον Ολυμπιακό. Όσο ανεβάζουν το θέμα οι Πειραιώτες, τόσο ανησυχούν στην Παιανία. Ειδικά μετά το επεισόδιο μεταξύ του Σισοκό και του Φάμπρι. Οι σχέσεις του αφρικανού μεσοεπιθετικού και του ισπανού τεχνικού αποκαταστάθηκαν, αλλά οι «πράσινοι» αισθάνονται τα φίδια να τους ζώνουν και ο Αλαφούζος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να επισπεύσουν τις συζητήσεις με τη Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του παίκτη.

Με τον Σισοκό θα τα πει σύντομα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Εδώ και περίπου ένα μήνα, άλλωστε, οι παράγοντες του Παναθηναϊκού έχουν από κοντά τους ξένους παίκτες οι οποίοι αποδεδειγμένα κάνουν τη διαφορά όταν δίνουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής, άλλωστε, εντάσσεται και η τακτική καταβολή των έξτρα πριμ, ώστε να έχουν οι παίκτες κίνητρο σε όλα τα ματς.

Το άλλο ζήτημα που καλείται να διευθετήσει ο Αλαφούζος έχει να κάνει με το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι εργασίες άρχισαν, αλλά εκφράζονται αμφιβολίες κατά πόσο είναι εφικτό να προλάβουν οι «πράσινοι» τα χρονοδιαγράμματα. Κυρίως επειδή απαιτούνται έργα που θα βελτιώσουν τη στατικότητα του γηπέδου, κυρίως στις κερκίδες που βρίσκονται πίσω από τις δύο εστίες. Στο επιτελείο του Αλαφούζου υπάρχει αισιοδοξία, αλλά όσο καθυστερεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος να πέσει έξω το χρονοδιάγραμμα και η επιστροφή στο «Απόστολος Νικολαΐδης» να μετατεθεί για την επόμενη σεζόν.


Σχολιάστε εδώ