Σε 10 μέρες κρίνεται η επιβίωση της ΑΕΚ

Παράλληλα, βέβαια, προσδοκούν και σε μια ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών τους προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, ώστε να ανοίξει ο δρόμος σε κάθε επίδοξο επενδυτή. Με τα σημερινά δεδομένα, η ΑΕΚ χρειάζεται περίπου 3,5 εκατ. ευρώ ώστε να ρυθμίσει τις οφειλές της.

Ποσό που όχι μόνο λείπει από το ταμείο της ΠΑΕ, αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί εάν δεν υλοποιήσει το σχέδιό του ο Δημήτρης Βιντιάδης. Ο τελευταίος, όμως, εξακολουθεί να θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εμπλοκή του τη ρύθμιση των χρεών σε 60 δόσεις. Άρα το τοπίο παραμένει ομιχλώδες!

Επιμένει ο Παππάς

Το ενθαρρυντικό μήνυμα για τον κόσμο της Ένωσης προέρχεται από το περιβάλλον του Πέτρου Παππά. Ο εκ των μεγαλομετόχων δείχνει αποφασισμένος να βάλει στο ίδιο τραπέζι τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Δημήτρη Βιντιάδη, ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να συνδράμει και ο ίδιος με ένα μικρό ποσό, το οποίο όμως θα ‘ναι τα τελευταία χρήματα που θα δώσει για την ΑΕΚ. Αν πραγματοποιηθεί η συνάντηση πριν από τη γενική συνέλευση, η μπάλα θα περάσει στα πόδια του Μελισσανίδη.

Ο νικαιώτης επιχειρηματίας, άλλωστε, έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ότι αν καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους, αποκλείεται να μη βρεθεί λύση για τον «Δικέφαλο».

Κινούν διαδικασία για Ψωμιάδη

Ευχάριστα μαντάτα άκουσαν οι «κιτρινόμαυροι» και για το θέμα του Μάκη Ψωμιάδη. Η κυβέρνηση των Σκοπίων άναψε πράσινο φως στην εκδίκαση όλων των εκκρεμών υποθέσεων που βαραίνουν τον άλλοτε ισχυρό ποδοσφαιρικό παράγοντα. Με το που έγινε γνωστή η πληροφορία στην Αθήνα, ο δικηγόρος της ΠΑΕ Χάρης Οικονομόπουλος άρχισε έναν αγώνα δρόμου, με στόχο τον άμεσο ορισμό της δίκης για την υπεξαίρεση 21 εκατ. ευρώ από την ΑΕΚ.

Οι αισιόδοξες δηλώσεις του προαναγγέλλουν την εκδίκαση της υπόθεσης μέσα στον Απρίλιο, οπότε αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να δικαιωθεί η Ένωση και να εισπράξει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που ζητάει από τον Ψωμιάδη. Αν τα καταφέρει ο Οικονομόπουλος, αυτόματα θα μπει στην κούρσα των διοικητικών εξελίξεων και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο πρώτος που πίστεψε ότι μπορεί να πάρει η ΑΕΚ χρήματα από τον Ψωμιάδη και κυνήγησε την υπόθεση.


Σχολιάστε εδώ