Μάχη για την παραμονή μέχρι την τελευταία αγωνιστική για 8 ομάδες

Από την ουραγό Κέρκυρα των 20 βαθμών έως τον ένατο Λεβαδειακό των 28 πόντων, όλοι έχουν λιγότερες ή περισσότερες πιθανότητες για την αποφυγή του μοιραίου, ενώ το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής συγκεντρώνει πιθανότητες καθορισμού των εξελίξεων καθώς τρεις αγώνες παίζουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον των ομάδων. Αρχικά η σημερινή αναμέτρηση ΑΕΚ – Βέροιας ισοδυναμεί με μάχη επιβίωσης για την Ένωση, η οποία έχει ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα, καθώς στη συνέχεια αντιμετωπίζει εκτός έδρας ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό, Ατρόμητο και εντός μόνο τον Πανθρακικό. Οπότε κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο για την ΑΕΚ.

Το άλλο σημαντικό ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στα Γιάννινα. Ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Άρη, ο οποίος πήρε βαθιά ανάσα με την άνετη νίκη του επί του Λεβαδειακού. Οι Ηπειρώτες παλεύουν για να μπουν στα πλέι οφ, άρα έχουν κίνητρο για τη μάχη τους με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης.

Το τρίτο σημαντικό ματς διεξάγεται και αυτό σήμερα, μεταξύ Λεβαδειακού και ΟΦΗ. Ο χαμένος μπαίνει σε μπελάδες, καθώς οι Βοιωτοί προέρχονται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και δείχνουν σκασμένοι, χωρίς καλή φυσική κατάσταση, ενώ οι Κρητικοί έχουν δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.

Από τους άλλους εμπλεκόμενους, ο Πλατανιάς έχει τη δυνατότητα να κάνει βήμα παραμονής με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο γήπεδο των Περιβολίων.

Κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο για τους Χανιώτες, ενώ σε περιπέτειες μπορεί να μπει και ο Πανθρακικός εάν αποτύχει να νικήσει την Ξάνθη στο ντέρμπι της Θράκης.


Σχολιάστε εδώ