Τα ʼμαθες τα νέα πατέρα;

• Είδες πατέρα, που όλο μου φωνάζεις; Ρωμαϊκή είσοδο έκανα στο συνέδριο και πήρα όλο το χαρτί από τον Βενιζέλο. Και θα άκουσες και εκείνο το «Να ‘τος, να ‘τος ο πρωθυπουργός» που σείσθηκε η αίθουσα. Ο Μιχάλης ο Καρχιμάκης, που τον είχες και εσύ κοντά σου τότε, με τη Δήμητρα, έκανε πολύ καλή δουλειά. Τα οργάνωσε όλα μια χαρά και τα έδειξε η τηλεόραση.

• Ναι, Γιώργο μου, έκλεψε ο Μιχάλης το σύνθημα του Τσουκάτου, που φώναζαν στο συνέδριο που έβγαλε αρχηγό τον… φίλο μου τον Σημίτη, με τη δική σου στήριξη. Τουλάχιστον δικαιώματα πληρώσατε στον Θόδωρο;

• Δεν ξέρω αν άκουσες αυτό που φώναξε ένας εβδομηνταπεντάχρονος σύνεδρος, «Έτσι να σε πάνε στο Καστελλόριζο» και φαντάζομαι να καταλαβαίνεις τι εννοούσε. Ενώ κάποιος άλλος σε χαιρέτισε λέγοντας: «Σου δίνω το χέρι μου από ευπρέπεια και σε καμιά περίπτωση δεν χαίρομαι που σε βλέπω»!

• Και κάποιοι που είδαν από την τηλεόραση τη… θριαμβευτική είσοδό σου μίλησαν για παλινόρθωση του παπανδρεϊσμού. Πάλι εγώ, δηλαδή, την πληρώνω, Γιώργο μου.

• Μαριλένα μου, ο Βενιζέλος σού φταίει ή εσύ που φαίνεται ότι δεν ήξερες; Τουλάχιστον δεν ρώταγες; Αργά πλέον για αντιδράσεις και τι αντίδραση! Παραίτηση από τη θέση της επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ είναι σαν σκορδαλιά χωρίς σκόρδο, αγαπητή κυρία Κόππα μου.


Σχολιάστε εδώ