Κινδυνεύει η ΑΕΚ με νέα απώλεια της αδειοδότησής της από την ΕΠΟ

Πρακτικά, δηλαδή, θα υποχρεωθεί και τη νέα περίοδο να δώσει μάχη για την παραμονή της, διότι θα της επιτραπούν μόνο τρεις μεταγραφές ποδοσφαιριστών πάνω από τα 24 χρόνια, ενώ παράλληλα θα καταστεί αναγκαία η πώληση δύο ή τριών παικτών απ’ αυτούς που ήδη ξεχώρισαν στο εφετινό πρωτάθλημα.

Τα δυσάρεστα μαντάτα για τους «κιτρινόμαυρους» ήρθαν από τον Τάκη Κανελλόπουλο, ο οποίος εξέφρασε την αδυναμία του να συνδράμει οικονομικά στο πλάνο σωτηρίας. Έτσι, ουσιαστικά μένει μόνο η τριάδα των Πέτρου Παππά, Δημήτρη Μελισσανίδη και Δημήτρη Βιντιάδη για να τραβήξει κουπί. Ο πρώτος, όμως, έχει δηλώσει ότι μπορεί να βοηθήσει απλώς σε επίπεδο συσπείρωσης και ίσως με ένα πολύ μικρό ποσό. Ο Νικαιώτης θέτει ως όρο να αναλάβουν οι πρώην μέτοχοι τις οικονομικές ευθύνες, άρα να πληρώσουν τα χρέη της ΠΑΕ. Κάτι που αποκλείεται να συμβεί. Τι απομένει; Ο Βιντιάδης, ο οποίος αποφεύγει πλέον τις δημόσιες τοποθετήσεις και περιμένει τη συνάντησή του με τον Μελισσανίδη και τον Παππά. Στο περιβάλλον του νεαρού εφοπλιστή εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι αν ρυθμιστούν τα χρέη της ΠΑΕ στο Δημόσιο σε περισσότερες από 48 δόσεις, τότε θα μπει –και μάλιστα δυναμικά– στην Ένωση.

Πωλητήριο σε Μπουγαΐδη

Σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις, ο βασικός στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι η πώληση του Μαυρουδή Μπουγαΐδη, με την ελπίδα να εξασφαλίσουν ένα ποσό μεγαλύτερο από το 1 εκατ. ευρώ. Αν τα καταφέρουν, ενδεχομένως να παγώσουν τις άλλες πωλήσεις μέχρι να προσληφθεί ο νέος προπονητής και να συζητήσουν μαζί του τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Απλά, για τον Μπουγαΐδη θεωρούν στα Σπάτα ότι, λόγω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, θα πιάσουν τη μέγιστη δυνατή τιμή, ενώ εκτιμούν πως μπορεί να καλύψει το κενό του ο Τσούπρος, με την κατάλληλη δουλειά στην προετοιμασία. Εάν χρειαστεί και άλλη πώληση, πιθανότατα θα δοθεί ο Κορδέρο, για τον οποίο εκφράζεται πλέον ενδιαφέρον και από ελληνικούς συλλόγους.


Σχολιάστε εδώ