ΖΙΖΑΝΙΟΝ

*** Ήταν η καλύτερη οργάνωση εκδήλωσης τέτοιου μεγέθους στο Μεγαρο Μουσικης, όπου έδωσαν όλοι το παρών, πέρα από γραμμές. Κοινή η διαπίστωση για τα δεκαπέντε χρόνια από τον θάνατο του Κων. Καραμανλή.

*** Πώς είδα τους ομιλητές;

*** Δωρικός ο λόγος του Μολυβιάτη, συγκινητικός του Αχιλλέα.

*** Ο Κουβέλης επιβεβαίωσε ότι είναι γνήσιο τέκνο του Λεωνίδα Κύρκου…

*** Ο Τσίπρας, ως αρχηγός της Αριστεράς, πέτυχε την καλύτερη επίδοση για τον εαυτό του. Στο τέλος θα μπερδέψει και εμάς, έλεγε ιστορικό στέλεχος του ανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ.

*** Ο Βενιζέλος ήταν ο γνωστός Βενιζέλος, απέφυγε πάντως την αγιογραφία.

*** Ο Σαμαράς μίλησε περισσότερο με το βλέμμα στον Τσίπρα.

*** Αφού μας… έσωσε ο Στίγκλιτς, που είχε φέρει ο Γιωργάκης και ως τώρα ποτέ δεν μάθαμε πόσο μας κόστισε, πήγε να σώσει και τους Ιταλούς…

*** Να ξέρετε πως οι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Θόδωρος Μαργαρίτης και Σάκης Παπαθανασίου είναι οι στενοί συνεργάτες του Φώτη Κουβέλη, που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση του ταξιδιού του προέδρου της ΔΗΜΑΡ στις Βρυξέλλες. Θα συναντήσει τον Πρόεδρο της Κομισιόν Ζ.Μ. Μπαρόζο και τον Επίτροπο Κοινωνικών Υποθέσεων Λάσλο Άντορ.

—-

Επιβραβεύει επίορκους ο ΕΟΤ

Από τη μια μεριά ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης δηλώνει ότι στις απολύσεις που ζητάει η «τρόικα» πρώτοι στη σειρά για έξοδο είναι οι επίορκοι. Το ίδιο λέει ακόμα και ο πρωθυπουργός. Και από την άλλη, την ίδια στιγμή ο ΕΟΤ επιβραβεύει τους δικούς του. Αντί να τους στείλει σπίτι τους -ή τουλάχιστον να τους θέσει σε διαθεσιμότητα, όπως έχει υποχρέωση από τον νόμο-, τους στέλνει σε προνομιούχες θέσεις, διευθυντές γραφείων που έχει ο ΕΟΤ στο εξωτερικό! Πρόκειται για τρεις υπάλληλους που είναι μπλεγμένοι σε πορίσματα του ΕΟΤ για ατασθαλίες, οι οποίοι έχουν από καιρό παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη. Πάνε στο δικαστήριο και συνεχώς παίρνουν αναβολές και τώρα φεύγει ο ένας στη Ρουμανία, ο άλλος στην Αμερική και ο τρίτος αυτές τις μέρες θα οριστικοποιηθεί σε ποια χώρα θα πάει. Άντε μετά να μην είναι το παράδειγμα για τους υπάλληλους που επιδιώκουν να μετατεθούν σε μια καλοπληρωμένη θέση του εξωτερικού.


Σχολιάστε εδώ