Διχάζει τον Παναθηναϊκό η παραμονή στην Παιανία

Ο νυν πρόεδρος του «τριφυλλιού» θεωρούσε δεδομένη την παραμονή των «πρασίνων» στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, καθώς έκανε τις πρωταρχικές συζητήσεις με τον Τζίγγερ. Τον τελευταίο λόγο, όμως, έχει ο Καπετάνιος, ο οποίος διατηρεί το δικαίωμα της υπογραφής ως πρόεδρος της εταιρείας στην οποία ανήκουν οι γηπεδικές εγκαταστάσεις. «Δεν θα πληρώνουμε για να μας βρίζουν», έλεγε ο άλλοτε διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού σε πηγαδάκι που δημιουργήθηκε γύρω του κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης.

Οι εξελίξεις με το προπονητικό κέντρο διχάζουν και τον κόσμο του «τριφυλλιού». Μεγάλο τμήμα των οπαδών τάσσεται υπέρ της μετακόμισης σε άλλες εγκαταστάσεις και ο Γιάννης Αλαφούζος καλείται να βρει λύση σε έναν δύσκολο γρίφο.

Πήρε πόντους ο Φάμπρι

Η ατμόσφαιρα στην Παιανία, πάντως, είναι εξαιρετική, έπειτα από την άνετη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και την είσοδο στην πεντάδα. Ο Φαμπριτσιάνο Γκονζάλες έχει κερδίσει αρκετούς πόντους για την παραμονή του στον πάγκο του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν. Έχει, μάλιστα, και τη στήριξη του Αλαφούζου, ο οποίος γνώριζε εκ των προτέρων το σχέδιο του Ισπανού για τη νίκη επί της Ένωσης. Ένα σχέδιο που υλοποιήθηκε κατά γράμμα και, όπως έλεγε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στους συνεργάτες του, «ο Φάμπρι ξέρει τι κάνει, πώς να το πετύχει, ενώ έχει και εναλλακτικό πλάνο».

Παράλληλα, οι «πράσινοι» κινούνται για την απόκτηση του Ιμπραχίμα Σισοκό, ο οποίος πρόσθεσε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση σε ένα δύσκολο ματς. Οι απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ ξεπερνούν τα 600.000 ευρώ.

Χρήματα που είναι πολλά για τον Παναθηναϊκό και ενδεχομένως να επιδιώξει ο Αλαφούζος μια μεταγραφική συνεργασία και σε άλλα επίπεδα, με δεδομένο το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον Χάρη Μαυρία.

Τα πάντα θα κριθούν, ωστόσο, από την επιθυμία του ιβοριανού μεσοεπιθετικού, για τον οποίο οι «πράσινοι» ισχυρίζονται ότι «θέλει να μείνει στην ομάδα».


Σχολιάστε εδώ