THΛΕ πλοκές …και άλλα

• Η εβδομάδα είχε γενικώς μεγάλες τηλεθεάσεις. Σχεδόν 60% σημείωσε η στιγμή της ανακοίνωσης της νικήτριας του χορευτικού σόου του ΑΝΤ–1. Το τελευταίο live του «Dancing with the stars», όπως ήταν λογικό, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Πολύ υψηλά τα νούμερα τηλεθέασης τόσο στο κοινό 15-44 όσο και στο σύνολο. Στο γενικό σύνολο κατέγραψε 47,8% και στο νεανικό κοινό 46%. Η στιγμή της ανακοίνωσης του μεγάλου νικητή μάλιστα έφτασε το 57%. Νικήτρια το φαβορί Ντορέττα Παπαδημητρίου! Οι συμμετέχοντες του σόου διασκέδασαν μετά τον τελικό στο κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης.

• Η βραδινή ζώνη όμως της Κυριακής έμεινε κενή. Έτσι, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ-1 αποφάσισαν να βάλουν στην ώρα του «Dancing» για να καλύψουν το κενό την εκπομπή «Σε πρώτο πλάνο» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Αντωνοπούλου. Δεν θα είναι όμως εύκολα τα πράγματα για εκείνη και την εκπομπή της, αφού απέναντί της θα βρει δυο πολύ ισχυρούς και πολύ καταξιωμένους αντιπάλους, τους «Πρωταγωνιστές» και την «Έρευνα» του MEGA.

• Πάντως, φήμες θέλουν η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη να διανύει την τελευταία χρονιά προβολής. Κρίμα, ελπίζουμε να αλλάξουν άποψη δημοσιογράφος και κανάλι.

• Πέντε ηθοποιοί από το σίριαλ «Βασιλιάδες», που μέχρι σήμερα παραμένουν απλήρωτοι από την εταιρεία παραγωγής, κινήθηκαν νομικά και κατάφεραν μέσω δικηγόρου να εξασφαλίσουν τα χρήματά τους. Ο Κώστας Κόκλας, η Ζέτα Δούκα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Πάνος Βλάχος προσέφυγαν στη δικαιοσύνη διεκδικώντας χρήματα από τα γυρίσματα ενός χρόνου και κατάφεραν να πληρωθούν άμεσα –ως οι πέντε πρώτοι– με το που θα μπουν χρήματα στην εταιρεία παραγωγής.

• Ο Λάκης Λαζόπουλος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ALPHA ως και το 2014. Ο ηθοποιός, σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του σταθμού, ήρθε σε συμφωνία, προκειμένου να αναπροσαρμοστεί το ήδη υπάρχον συμβόλαιό του και να παραμείνει στο σταθμό. Και οι δυο πλευρές φέρονται να είναι ικανοποιημένες από τη συμφωνία που τελικά κλείστηκε. Η συμφωνία αυτή παρέχει ευελιξία και προβλέπει περισσότερες από μια εκδοχές για το πώς θα συμμετέχει ο Λάκης Λαζόπουλος στο πρόγραμμα του καναλιού. Δεν συμφωνήθηκε αριθμός επεισοδίων για το «Αλ τσαντίρι» και προστέθηκε η δικαστική σειρά αυτοτελών επεισοδίων με τίτλο «Διά ταύτα», στην οποία ο Λάκης Λαζόπουλος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τον Κώστα Κόκλα. Η σειρά θα τελειώσει τα γυρίσματα τον Οκτώβριο και θα τη δούμε από Νοέμβριο.

• Η Αγγελική Νικολούλη πάει σφαίρα, αφού το «Φως στο τούνελ» χτυπάει μεγάλα νούμερα. Την προηγούμενη Παρασκευή είχε τη συγκλονιστική συνέντευξη με τον φερόμενο εγκέφαλο της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου. Το τηλεοπτικό κοινό με αγωνία παρακολούθησε τις εξελίξεις χαρίζοντάς της 28,9% και 24,5% σε σύνολο και νεανικά αντίστοιχα.

• Πάνω από 20% κάνει μέσο όρο τηλεθέασης η «Φατμαγκιούλ», που αρχίζει σταδιακά να ανεβαίνει και να κερδίζει πόντους στους πίνακες της AGB. Πάντως, ο «Σουλεϊμάν» καλά κρατεί με 30άρια στην τηλεθέαση.

• Πληροφορίες ήθελαν τη Σμαράγδα Καρύδη να επιστρέφει στο «Πίσω στο σπίτι», αλλά τελικά θα ανηφορίσει για την ΕΡΤ.

• Το καινούργιο κόνσεπτ του «Πλάκα κάνεις» στον ΑΝΤ-1 έχει να κάνει με ξενοδοχείο και σουίτες και όχι με πλάκες σε καφετέριες. Ενδιαφέρον και πρωτότυπο.

• Για μετάθεση πάει ο «Αδύναμος κρίκος». Από Απρίλη σε Οκτώβριο. Το κόστος των ξένων δικαιωμάτων είναι πολύ ακριβό και ο Νίκος Μουτσινάς θα πρέπει να κάνει υπομονή. Ο δημοφιλής παρουσιαστής όμως δεν πτοείται και πιστεύει ότι σύντομα θα έχει το πράσινο φως για το τηλεπαιχνίδι.


Σχολιάστε εδώ