Με τις εισπράξεις από το ντέρμπι με ΠΑΟ ελπίζουν στην ΑΕΚ να αποκτήσουν ρευστό

Ο Γερμανός παραμένει απλήρωτος και άρχισε ήδη τις πιέσεις στον Ανδρέα Δημητρέλο, ο οποίος του συνέστησε να κάνει υπομονή. Οι νέες υποσχέσεις που μοιράζει ο πρόεδρος της ΑΕΚ έχουν να κάνουν με τις εισπράξεις από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να σφραγίσουν 50.000 εισιτήρια και ελπίζουν να τους βοηθήσουν τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα με τον Πλατανιά, ώστε να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να μαζευτεί ένα σημαντικό ποσό για ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους και προπονητικό επιτελείο.

Επανεμφάνιση Βιντιάδη

Την ώρα που ο Δημητρέλος κάνει τα δικά του παιχνίδια με τον Ξενιάδη, ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Δημήτρης Βιντιάδης ετοιμάζουν τη δική τους απάντηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός εφοπλιστής θα κάνει μια δημόσια τοποθέτηση μέσα στην εβδομάδα με στόχο να κερδίσει χρόνο τουλάχιστον έως τις 4 Μαρτίου και τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ.

Ενδεχομένως υπέρ του Βιντιάδη να τοποθετηθεί και ο Πέτρος Παππάς, ο οποίος συναντήθηκε μαζί τους και, σύμφωνα με τις διαρροές, «σχημάτισε εξαιρετική εντύπωση».


Σχολιάστε εδώ