Κάτι τρέχει στον ΠΑΟ με Καπόνο

Η κατακόρυφη άνοδος του Ούκιτς συνδυάστηκε με σημαντικές νίκες για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Ο κροάτης γκαρντ πήρε το «τριφύλλι» στις πλάτες του και το οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ το βράδυ της Πέμπτης το βοήθησε να πάρει το διπλό στο Κάουνας απέναντι στη Ζαλγκίρις. Αποτέλεσμα που κράτησε ζωντανούς τους «πράσινους» στο κυνήγι της πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Την ίδια ώρα, όμως, στον Παναθηναϊκό πονοκεφαλιάζουν για την απόδοση του Τζέισον Καπόνο. Ο αμερικανός φόργουορντ δείχνει αδυναμία να προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και υπάρχουν αγώνες τους οποίους παρακολουθεί σαν θεατής από τον πάγκο, με ολιγόλεπτες συμμετοχές. Ο Αργύρης Πεδουλάκης προσπαθεί να του βγάλει επιθετικά συστήματα για να τον βοηθήσει, αλλά ο Καπόνο αγωνίζεται λες και ξέχασε να σκοράρει, αν και διατηρεί ακόμα το ρεκόρ στον διαγωνισμό τρίποντων στο NBA.

Εκτός φόρμας φαίνεται να βρίσκεται και ο Στεφάν Λάσμε, αλλά στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι ο αφρικανός σέντερ έχει δικαιολογημένα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του διότι για μεγάλο διάστημα κλήθηκε να καλύψει και το κενό του τραυματία Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και συνεπώς χρειάζεται ανάσες. Αντίθετα, με τον Καπόνο δεν μπορούν να βρουν άκρη τα μέλη του προπονητικού επιτελείου και γι’ αυτό άναψαν πράσινο φως στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να επιδιώξει την απόκτηση του Αντώνη Φώτση.

Μόνο που οι Ιταλοί μπλόκαραν τον αρχηγό της εθνικής μας ομάδας και έτσι ο Πεδουλάκης αναζητεί άλλους τρόπους για να αντιμετωπίσει τον πονοκέφαλο που του δημιουργεί η απόδοση του Καπόνο.


Σχολιάστε εδώ