ΖΙΖΑΝΙΟΝ

*** Περιμένω να δω ποιος θα μαδήσει τη… Μαργαρίτα. Πολλοί έχουν πει ότι θα το κάνουν, αλλά μέχρι στιγμής, ακόμη και τώρα που φούντωσαν οι φωνές με τη λίστα Λαγκάρντ, δεν τα έχουν καταφέρει…

*** Είδε και αποείδε ότι η πολιτική δεν τον πολυπάει, παρόλο που κατέλαβε αρκετά αξιώματα, και αποφάσισε ο Γιάννης Μίχας, πρώην νομάρχης, να ασχοληθεί με τη ζωγραφική. Εκεί, όπως φαίνεται, τα πάει πολύ καλύτερα. Η έκθεση έργων του με θέμα γοργόνες και θάλασσες, που την ονομάζει «Ατομικός Πορτολάνος», εγκαινιάζεται την Τετάρτη στην γκαλερί Titanium…

*** Μάλλον κανέναν παπατζή πρέπει να καλέσει η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, μήπως και βρει πού είναι ο παπάς – με συγχωρείτε, εκείνο το CD με τη λίστα Λαγκάρντ ήθελα να πω. Ή έστω καμία καφετζού, μια και ο Παπακωνσταντίνου έχει πάθει αμνησία και δεν θυμάται πού το έβαλε… Για… αμερικανάκια μας πέρασε το πουλέν του Γιωργάκη.

*** Έπιασε δουλειά και ο φίλος μου ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. Ο Αλέξης του ζήτησε να αναλάβει επικεφαλής επιτροπής που θα διαμορφώσει προτάσεις για την αλλαγή του κράτους, του Συντάγματος και του πολιτικού συστήματος. Βάζω στοίχημα ότι έτσι και του γυρίσει το χαρτί του Τσίπρα, ο Νίκος θα είναι ο επόμενος ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου.

*** Μπλόκο στην ένταξη του Νίκου Νικολόπουλου στους Ανεξάρτητους Έλληνες και στην υποψηφιότητά του στη Βʼ Αθήνας βάζει ο συμπατριώτης του Γιώργος Ντάβρης, βουλευτής του Καμμένου. Ως μνημονιακός, δεν έχει καμία σχέση μαζί μας, υποστηρίζει ο πρώην πτέραρχος. Κάνει πάντως μια υποχώρηση. Να βγει ο Νικολόπουλος και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Όμως ακόμη και αυτό να κάνει, στη Βʼ Αθήνας, που θέλει να είναι υποψήφιος, δεν υπάρχει θέση. Αφού εκεί θα είναι υποψήφιοι ο Καμμένος, ο Κουίκ και ο Καπερνάρος και τέταρτος δεν χωράει, λένε στον Πατρινό.

*** Οι Κύπριοι αρνούνται να ξεχάσουν τα ελληνικά και να χρησιμοποιούν αγγλικά. Εδώ τη δημοσκόπηση έξω από το εκλογικό τμήμα, όταν έχεις ψηφίσει, τη λένε… exit poll. Στην Κύπρο την αποκαλούν δημοσκόπηση εξόδου.

*** Αγωγή κατά του «Έθνους» κατέθεσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, επειδή τον εμφάνιζε ως «ιδιοκτήτη ροζ ξενοδοχείου».


Σχολιάστε εδώ