Ψάχνει ένα δεξί μπακ ο Μίτσελ για να καλύψει το κενό του Τοροσίδη

Ο Γκανέζος θα παίξει ως δεύτερος αμυντικός μέσος, αλλά μέχρι να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής το κενό θα καλύψει ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος έμεινε μετεξεταστέος για τη θέση του δεξιού μπακ, που κάλυψε στο ματς με τη Λεβάντε. Ο μεγάλος πονοκέφαλος του Μίτσελ αφορά στο δεξί άκρο της άμυνας, διότι η αποχώρηση του Τοροσίδη άφησε δυσαναπλήρωτο κενό. Ήδη ο ισπανός τεχνικός απέρριψε την επιλογή του Ντιακιτέ, προβληματίστηκε από την εικόνα του Παπάζογλου στην Τρίπολη, ενώ και ο Μανιάτης έδειξε στην Ισπανία κάτι για το οποίο ο ίδιος φωνάζει: ότι του ταιριάζει καλύτερα η μεσαία γραμμή.

Τη δεδομένη χρονική περίοδο ο Μίτσελ μπορεί να κάνει ελάχιστα πράγματα. Οι μόνες επιλογές που του έχουν απομείνει είναι η κλήση του Βασίλη Καραγκούνη από την ομάδα Νέων και η μετατόπιση του Μανωλά στο δεξί άκρο, όταν κριθεί απόλυτα υγιής ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Το καλοκαίρι, πάντως, ο Μίτσελ θα επιδιώξει την απόκτηση ενός δεξιού μπακ. Θα επανεξετάσει την περίπτωση του Γιάννη Σκόνδρα από τον Ατρόμητο, ενώ θα ρίξει ματιές και σε επιλογές από την Ισπανία, καθώς στην Ελλάδα λείπουν οι παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του Τοροσίδη με τον τρόπο που έπαιζε ο μέχρι πρόσφατα αρχηγός των «ερυθρολεύκων».

Παράπονα και από Κοντρέρας, Χολέμπας

Κόντρα στη Λεβάντε ο Μίτσελ είχε παράπονα και από άλλους παίκτες του Ολυμπιακού. Κυρίως από τον έμπειρο Κοντρέρας, τον οποίο κάλυψε πολλές φορές με την ταχύτητά του ο Μανωλάς, ενώ και στον Χολέμπας έκανε κριτική, επειδή οι Ισπανοί έβγαζαν διαρκώς παίκτη στην πλάτη του. Δυνατότητα για πολλές αλλαγές, βέβαια, δεν έχει ο Μίτσελ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα πάει με τους έμπειρους παίκτες στον επαναληπτικό με τη Λεβάντε, με στόχο ένα γρήγορο γκολ που θα μετατρέψει το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε καμίνι. Έτσι, λογικά θα παίξει από την αρχή και ο Κοντρέρας, ενώ θέση στη βασική εντεκάδα θα πάρει και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος εκνευρίστηκε στην Ισπάνια, επειδή είδε όλο το ματς από τον πάγκο, αλλά του εξήγησαν ότι με την εικόνα του ματς, ο Μίτσελ προτίμησε να τον προφυλάξει για τον επαναληπτικό.


Σχολιάστε εδώ