Ομάδα κρούσης έφτιαξε η ΝΔ

Την ομάδα (επιφανείς ή εκλεκτοί θα μπορούσαν άραγε να χαρακτηριστούν;) αποτελούν οι Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Βλάχος, Σοφία Βούλτεψη, Δάνης Τζαμτζής, Γ. Μιχελάκης, Λευτέρης Αυγενάκης, Άννα Ασημακοπούλου και Διονύσης Σταμενίτης και ήδη η πρώτη σύσκεψη έγινε πριν από περίπου δέκα μέρες στο γραφείο του υφυπουργού Τύπου και κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη, εκτός του Κεδίκογλου, παραβρέθηκε το βαρύ πυροβολικό του στενού επιτελείου του πρωθυπουργού, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο Γιώργος Μουρούτης και ο Γρηγόρης Τσιμογιάννης.

Αρχικά η ομάδα ενημερώθηκε για τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε, για τα κυρίαρχα θέματα, ποια θα είναι τα επόμενα βήματα και ότι θα υπάρχει τακτική επαφή.

Από την πλευρά τους, οι βουλευτές κατέθεσαν τους προβληματισμούς που υπάρχουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά και στην κοινωνία. Μάλιστα κάποιοι από τους βουλευτές κατέστησαν σαφές ότι άλλα μέτρα δεν πρόκειται να ψηφιστούν από πολλούς βουλευτές της ΝΔ.

Μια από τις ερμηνείες που δίνονται για τη δημιουργία της ομάδας αυτής είναι ότι το Μαξίμου βλέπει να δυσκολεύουν τα πράγματα και προσπαθεί να ελέγξει όσο το δυνατόν περισσότερο την ΚΟ. Υπάρχει και μια άλλη, που υποστηρίζει ότι οι βουλευτές που μετέχουν είναι η εφεδρεία στην περίπτωση ανασχηματισμού.


Σχολιάστε εδώ