Μεϊμαράκης: Τέρμα νέα μέτρα κι ό,τι θέλει ας γίνει…

ΤΕΡΜΑ νέα μέτρα κι ό,τι θέλει ας γίνει! Στις φράσεις αυτές συμπυκνώνονται όσα είπε ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε χθεσινή συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση (ΝΕΤ) στον Μανώλη Κοττάκη. Επισήμανε ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλες περικοπές και άλλους φόρους και, ως εκ τούτου, πρέπει να αναζητηθούν άλλοι τρόποι για να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι ξεκινάει αμέσως η συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος, ενώ τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής ευρωεκλογών, δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στην ίδια ημερομηνία.

Ο κ. Μεϊμαράκης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει η Βουλή σε άλλο κτίριο, εκτός κέντρου, στην περιοχή του Ελληνικού ή στο Γουδί. Με τον τρόπο αυτό θα αποσυμφορηθεί το κέντρο, αφού όλες σχεδόν οι πορείες διαμαρτυρίας εργαζομένων ή άλλες καταλήγουν στο Κοινοβούλιο, με αποτέλεσμα κάθε φορά να προκαλείται αναστάτωση στην πρωτεύουσα. Τα έξοδα για την κατασκευή του νέου κτιρίου, που θα στεγάσει όλες τις υπηρεσίες, τα γραφεία των βουλευτών κ.ά., εκτιμούν ότι μπορεί να αντληθούν από τα ενοίκια των 15 κτιρίων που πληρώνει σήμερα η Βουλή για τη στέγαση υπηρεσιών της.


Σχολιάστε εδώ