Κρατούν ζωντανό τον Βιντιάδη, αλλά ο Ντέμης παραμένει ενεργός

Για επικοινωνιακούς λόγους αποδέχθηκε τον χαρακτηρισμό του σωτήρα που του απέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας και πέταξε το μπαλάκι στους μετόχους. Από τη στιγμή που οι τελευταίοι το επέστρεψαν αμέσως, ο Μελισσανίδης δεν είχε κάποιο λόγο να βγει μπροστά και να πληρώσει σπασμένα άλλων.

Αίσθηση προκάλεσε και η προσπάθεια αρκετών μελών του ΔΣ να κρατήσουν ζωντανή την υποψηφιότητα του Δημήτρη Βιντιάδη. Μέσω διαρροών περί συνάντησής του με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, οι παράγοντες της ΑΕΚ ενίσχυσαν το προφίλ του νεαρού εφοπλιστή στις τάξεις των οπαδών που τον αμφισβητούσαν ευθέως.

Ουσιαστικά ο Βιντιάδης έχει να αντιμετωπίσει μόνο τον Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του. Από τον Ντέμη λείπει ο μεγάλος κύκλος υποστηρικτών, αλλά και η καλή επικοινωνία με τους οπαδούς.

Έχουν, ωστόσο, μπει αρκετοί διαμεσολαβητές που παλεύουν νυχθημερόν να φτιάξουν το προφίλ του άλλοτε διεθνούς επιθετικού. Με τους οργανωμένους να παραμένουν διστακτικοί αλλά όχι κάθετοι, όπως εμφανίζονταν προ μηνός.

Συγκρούσεις για τους χρηματοδότες

Η ΑΕΚ ταλανίζεται και από τις εσωτερικές αντιπαραθέσεις, τις οποίες προκάλεσε η εμφάνιση άγνωστου δανειστή, ο οποίος δέχθηκε να προσφέρει άτοκα 300.000 ευρώ για να πληρωθούν παίκτες και τρέχουσες υποχρεώσεις.

Η παραίτηση του Αντώνη Ηλιόπουλου από το ΔΣ ανέδειξε το χάσμα που υπάρχει μεταξύ των παραγόντων, οι οποίοι είναι χωρισμένοι σε παρατάξεις, αλλά έως σήμερα υπερισχύει σε όλους τους τομείς η ομάδα των Βιντιάδη – Αδαμίδη που φέρεται να εκπροσωπείται στην ΠΑΕ από τους Δημητρέλο και Μπρουσιανό. Με την επόμενη εβδομάδα να θεωρείται καθοριστική για τις εξελίξεις.


Σχολιάστε εδώ