Την άλλη Δευτέρα ο Ελληνικός Τελικός για την Eurovision 2013

Τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια για τον Ελληνικό Τελικό είναι τα εξής:

• Kαλλιτέχνις: Θωμαή Απέργη
Τίτλος: «One last kiss»
Μουσική: Γιώργος Γκέκας
Στίχοι: Άγης Νικολακόπουλος
Παραγωγή: Soumka
Δισκογραφική εταιρεία: Panik Records

• Kαλλιτέχνις: Αγγελική Ηλιάδη
Τίτλος: «1.000 και 1 νύχτες»
Μουσική & παραγωγή: Κυριάκος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Ηλίας Φιλίππου
Δισκογραφική εταιρεία: Platinum Records

• Kαλλιτέχνες: Alex Leon feat. Giorgina
Τίτλος: «Angel»
Μουσική & παραγωγή: Alex Leon
Στίχοι: Riskykidd & Alex Leon
Δισκογραφική εταιρεία: Panik Records

• Kαλλιτέχνες: Koza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης
Τίτλος: «Alcohol is free»
Μουσική: Ηλίας Κόζας
Στίχοι: Στάθης Παχίδης
Παραγωγή: Koza Mostra
Δισκογραφική εταιρεία: Platinum Records
Εurosong 2013 – A Mad Show!

Ο Ελληνικός Τελικός, Εurosong 2013 – A Mad Show για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 58ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στο «Gazi Music Hall», και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ-1.

Το Eurosong 2013 υπόσχεται πολλές εκπλήξεις επί σκηνής φέτος, πέρα από τις live εμφανίσεις των υποψήφιων καλλιτεχνών, σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού.

Τη μεγάλη βραδιά θα παρουσιάσουν δύο από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Πρόκειται για ένα show διεθνούς εμβέλειας, αφού θα φιλοξενήσει έξι νικητές της Εurovision, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα τραγούδια που νίκησαν στο διαγωνισμό, σε ολοκαίνουργια ντουέτα με τους πιο δημοφιλείς νέους Έλληνες τραγουδιστές. Η Demy, οι Vegas, η Ήβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κώστας Μαρτάκης, οι MEΛΙSSES και η Ελένη Φουρέιρα θα υποδεχτούν στη σκηνή τον Dima Billan, τη Ruslana, τον Alexander Rybak, τη Marija Serifovits. Από τα highlight του Ελληνικού Τελικού θα είναι οι εμφανίσεις των δύο μοναδικών Ελληνίδων που κέρδισαν το διαγωνισμό, της Βίκυς Λέανδρος και της Έλενας Παπαρίζου.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον Ελληνικό Τελικό, Εurosong 2013 – A Mad Show έχει ήδη ξεκινήσει.

Σημεία προπώλησης:
• καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
• online από το www.boxoffice.gr

«Εurovision Channel EΡΤ powered by MAD» στον ΟΤΕ ΤV

Το «Εurovision Channel EΡΤ powered by MAD» εκπέμπει από την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, αποκλειστικά στον OTE TV (στη θέση 607 μέσω δορυφόρου και στη θέση 45 μέσω Conn-x), 24 ώρες το 24ωρο.

Το «Εurovision Channel EΡΤ powered by MAD» αποτελεί ένα πραγματικά ξεχωριστό θέαμα που σε ταξιδεύει μουσικά με τα ασπρόμαυρα κλιπ των ’60s και των ’70s, με το πολύχρωμο χαρακτηριστικό στυλ της Eurovision από τα ’80s και ’90s, αλλά και τα μουσικά super hits των ’00s. Φυσικά δεν λείπουν και οι μεγάλες επιτυχίες που ανέδειξε ο διαγωνισμός όλα αυτά τα χρόνια και δεν είχαν κατακτήσει την κορυφή.

Τέλος, το «Εurovision Channel EΡΤ powered by MAD» περιέχει ειδήσεις, αποκλειστικούς διαγωνισμούς, interactive εκπομπές με το facebook και trivia show, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του OTE TV.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τα ειδικά διαμορφωμένα microsites www.mad.tv/eurovision2013 και www.ert.gr/eurovision


Σχολιάστε εδώ