Παίρνει κεφάλι ο Νικολαΐδης στην κούρσα για την ΠΑΕ ΑΕΚ

Η γενική συνέλευση της περασμένης Δευτέρας ανέδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τη συγκρότηση ενός μετώπου από οπαδούς, παράγοντες και μικρομετόχους που μπαίνουν απέναντι στον υποψήφιο επενδυτή, παρά τις προσπάθειες του Ανδρέα Δημητρέλου και του Ηλία Μπρουσιανού να προσφέρουν κάλυψη στον νεαρό εφοπλιστή.

Το μέτωπο προκρίνει ουσιαστικά τη δημιουργία μιας εταιρείας λαϊκής βάσης με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν άπαντες, καθώς η τιμή της μετοχής θα μειωθεί στο 0,33 ευρώ ανά κομμάτι. Κίνηση που βρίσκει σύμφωνους και κάποιους από τους μετόχους που στάθηκαν το 2004 στο πλευρό του Ντέμη Νικολαΐδη, με πρώτο και καλύτερο τον Τάκη Κανελλόπουλο. Έτσι, αυξάνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει στο προσκήνιο ο άλλοτε διεθνής επιθετικός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αυξάνει τις δημόσιες τοποθετήσεις του μέσα από τη χρήση των σόσιαλ μίντια.

Εξακολουθούν, βέβαια, να εκφράζονται αντιρρήσεις από τους οργανωμένους οπαδούς για την προοπτική επιστροφής του Ντέμη, αλλά όσοι προωθούν τη συγκεκριμένη λύση υποστηρίζουν ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους.

Τελευταία ευκαιρία για Βιντιάδη

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, πάντως, θα καθοριστούν σε μεγάλο βαθμό από τις κινήσεις του Βιντιάδη. Προκαλεί εύλογα ερωτήματα η σιγουριά πρώην και νυν παραγόντων της ΠΑΕ ότι ο νεαρός εφοπλιστής θα αναλάβει το τιμόνι της Ένωσης. Επικαλούνται, μάλιστα, ως επιχείρημα ότι έχουν δει τα τραπεζικά έγγραφα που αποδεικνύουν τη συγκέντρωση χρημάτων για την επένδυση στην ΑΕΚ. Τα ίδια λόγια που χρησιμοποίησε και ο Δημητρέλος, στην προσπάθειά του να πείσει τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ να δώσουν παράταση στον Βιντιάδη μέχρι να ολοκληρώσει τις επαφές του για τη ρύθμιση των χρεών.


Σχολιάστε εδώ