Νέο πρόγραμμα από το ΜΕGA σύντομα!

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ, ειδικά όταν έχουμε πήξει στις επαναλήψεις των επαναλήψεων. Παρά τις αντιξοότητες και την απουσία εσόδων, το Μεγάλο Κανάλι ετοιμάζεται να βγάλει νέο πρόγραμμα τις επόμενες εβδομάδες.

Δεν πρόκειται για πλήρη ανανέωση, όπως θα συνέβαινε στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιόδους, αλλά για ένα ισχυρό φρεσκάρισμα που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες και θα κορυφωθεί τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα, η αρχή θα γίνει από αύριο με την πρεμιέρα της νέας τούρκικης σειράς «Fatmagul», που θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 21.15, «απέναντι» από τον «Σουλεϊμάν» του ΑΝΤ-1.

Σκοπός του ΜΕGA να χτυπήσει στα ίσα την παντοδυναμία του «Σουλεϊμάν», αν και η μεγαλοπρέπεια του 35% δύσκολα αλλάζει. Φαίνεται ότι τα… χαλβέτ του σουλτάνου έχουν γίνει συνήθεια. Ωστόσο, η νέα τούρκικη σειρά του ΜΕGA έχει πολύ σασπένς και θα ιντριγκάρει τους τηλεθεατές.

Το ΜΕGA συνεχίζει την επέλαση των νέων προγραμμάτων. Κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, τρεις φορές την εβδομάδα, στις 23.00, θα προβάλλεται η ξένη σειρά «The killing». Πρόκειται για δανέζικη παραγωγή αστυνομικού περιεχομένου με ισχυρές δόσεις κωμωδίας.

Σαν τα χελιδόνια θα επιστρέψουν την άνοιξη και νέες εκπομπές. Από τον Μάρτιο επιστρέφουν στη βραδινή ζώνη του καναλιού οι ελληνικές σειρές. Η αρχή θα γίνει με τη νέα σειρά «Κατεβασμένα παντελόνια» με τον Κώστα Βουτσά, στη συνέχεια με τη σειρά «Πίσω στο σπίτι» με τη Μαρία Καβογιάννη, που επιστρέφει με νέα επεισόδια, μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις που έγιναν εκατέρωθεν, κανάλι-συντελεστές, για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους.

Και φυσικά το ίδιο διάστημα έχουμε την επανεμφάνιση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον «Όμορφο κόσμο» που θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα. Αυτή δεν θα είναι η μοναδική δόση από Γρηγόρη, καθώς μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα έκαναν ένα δοκιμαστικό για βραδινό τοκ-σόου. Η Φαίη Σκορδά, μιλώντας για αυτό το νέο σόου του συζύγου της, δήλωσε ότι από καιρό μιλούσαν με τον Γιώργο να χωρίσουν από τηλεοπτικής πλευράς για να μην τυποποιηθούν. Αν αυτό δεν γίνει φέτος, θα γίνει τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του καναλιού θεωρούν ότι η Φαίη Σκορδά μπορεί κάλλιστα να κρατήσει μόνη της την πρωινή ζώνη, αφού και τώρα εκείνη την κρατάει.

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται ξεκάθαρα ότι βαριέται, αφού, όπως και να το κάνουμε, δημοσιογράφος είναι και όχι παρουσιαστής και μάλιστα πρωινών εκπομπών για μαγειρικές και ζώδια. Σίγουρα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν πολλά θα αλλάξουν.


Σχολιάστε εδώ