Μένει μέχρι να φύγει ο Δώνης στον ΠΑΟΚ

Για άλλη μία φορά οι διοικούντες την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης έβαλαν πλάτη στον έλληνα τεχνικό, αλλά η ατμόσφαιρα παραμένει βαριά και ενδεχομένως στο πρώτο στραβό αποτέλεσμα να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Οι πληροφορίες από την Τούμπα αποδίδουν το πρόβλημα στην αντιπαράθεση όσων βρίσκονταν επί χρόνια στο πλευρό του Θοδωρή Ζαγοράκη με εκείνους που τάχθηκαν κάποια στιγμή δίπλα στον Ζήση Βρύζα και αμφισβήτησαν έντονα τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ. Για να αποτραπεί η διόγκωση του εμφυλίου, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή να εκδοθεί η ανακοίνωση του «Δικέφαλου του Βορρά» με το μήνυμα για ενότητα, ενώ μίλησε προσωπικά με όλους τους πρωταγωνιστές των τελευταίων ημερών.

Επικοινώνησε, δηλαδή, και με τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και με τον Δώνη.

Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ τελεί υπό αμφισβήτηση και ενδεχόμενες απώλειες βαθμών στα επόμενα ματς της Σούπερ Λίγκας ή στα προημιτελικά του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, θα τον οδηγήσουν στην πόρτα εξόδου. Αν και συνεργάτες του Σαββίδη υποστηρίζουν ότι ένας από τους λόγους για την παραμονή του Δώνη είναι, πέρα από τη στήριξη του Γκέρμαν Τσιστιακόφ, και η έλλειψη εναλλακτικής επιλογής.


Σχολιάστε εδώ