Κερδίζει πόντους ο Φάμπρι, επιδιώκουν παραμονή Σισοκό

Οι δύο σερί καλές εμφανίσεις αποδίδονται από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» στη δουλειά που κάνει ο Φάμπρι στον τομέα της τακτικής. Ο Ισπανός, μάλιστα, δείχνει ότι ανατρέπει πλήρως και την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, καθώς έχουν αυξηθεί οι παίκτες που σχολιάζουν θετικά τις οδηγίες του και υποστηρίζουν πως «μας βοήθησε σημαντικά και με τον Ατρόμητο και με τον Αστέρα».

Οι πιθανότητες να παραμείνει ο Φάμπρι και την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι ελάχιστες, για να μην πούμε ανύπαρκτες, αλλά έχουν σαφέστατα αυξηθεί, σε σύγκριση με εκείνες που υπήρχαν πριν από δύο εβδομάδες. Όλα, πάντως, θα εξαρτηθούν από την έκβαση της προσπάθειας για έξοδο στο Europa League. Αν προλάβουν οι «πράσινοι» το τρένο των πλέι οφ, ασφαλώς θα επανεξεταστεί το θέμα του Φάμπρι.

Παράλληλα, με εντολή του Γιάννη Αλαφούζου αρχίζουν συζητήσεις με τη Βόλφσμπουργκ για την επέκταση της συνεργασίας με τον Σισοκό. Ο Ιβοριανός ανεβάζει στροφές και στην Παιανία θέλουν είτε να τον αποκτήσουν με ελεύθερη μεταγραφή είτε να προχωρήσουν σε νέο δανεισμό του για ακόμα έναν χρόνο. Τα πράγματα, όμως, θα μπερδευτούν στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ότι ο Σισοκό ενδιαφέρει και τον ΠΑΟΚ. Με δεδομένη πάντα την καλύτερη οικονομική κατάσταση του «Δικέφαλου του Βορρά».


Σχολιάστε εδώ