ΖΙΖΑΝΙΟΝ

*** Βλέπω σύντομα να επιστρέφει στο μαντρί ο Κώστας Μαρκόπουλος. Ακόμα και στοίχημα βάζω. Η γνωστή θεωρία του Αβέρωφ φαίνεται να δικαιώνεται άλλη μια φορά

*** Ξαναείδε φως ο Κωστής Στεφανόπουλος και σκέπτεται να ψηφίσει ΝΔ. Τα πάει καλά ο Σαμαράς, δήλωσε. Πίσω λοιπόν και αυτός στο μαντρί… αφού προηγουμένως περιπλανήθηκε με τη ΔΗΑΝΑ, που όμως δεν περπάτησε, αλλά η τύχη έπεσε πάνω του και ψηφίστηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Και για να μην ξεχνάμε, η πρόταση ήταν του Αντώνη Σαμαρά, που τότε ήταν αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξής του.

*** Τετάρτη, πρωινή συνεδρίαση της Βουλής, ονομαστική ψηφοφορία, όλοι οι βουλευτές παρόντες, συνωστισμός στο καφενείο, στο εντευκτήριο και στο Περιστύλιο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα Γιώργος Κυρίτσης να τρέχει στο περίπτερο, δίπλα στο καφενείο. για… τροφοδοσία των συναδέλφων του, που ήταν μέσα στην Ολομέλεια. Πάκο οι καραμέλες και οι σοκολάτες. Θυμίζω ότι ο Κυρίτσης, μαζί με τη γυναίκα του, την Έλενα Ακρίτα, είναι οι συγγραφείς του σίριαλ «Τα μυστικά της Εδέμ», που πρόβαλλε το Mega. Λεπτομέρεια… Είναι μήνες απλήρωτοι…

*** Ρε, τι κακό είναι αυτό που έχει βρει τρεις βουλευτές – δύο του ΠΑΣΟΚ, τον Νίκο Σηφουνάκη και τον Γιάννη Δριβελέγκα, και τον Βασίλη Καπερνάρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Έχουν και οι τρεις μπαταρισμένο το δεξί χέρι. Κάποιο δεξί μάτι τους μάτιασε… Περαστικά..

*** Γνωστός για την… αδυναμία του στις σοκολάτες είναι ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου. Έτσι και τη βδομάδα που μας πέρασε, λίγο πριν αρχίσουν οι συνεδριάσεις της Προανακριτικής Επιτροπής έτρωγε το αγαπημένο του «Derby»! Και όπως είπε και ο ίδιος, «τι να κάνω, έχω αδυναμία στις γκοφρέτες»!


Σχολιάστε εδώ