ψιλά γράμματα

*** Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει και μια έρευνα με όσα έλεγαν οι δημοσιογράφοι λίγες μέρες πριν και αμέσως μετά την υπογραφή του Μνημονίου και για αυτά που προκάλεσε: περισσότερες από 3.000 αυτοκτονίες και 1 εκατ. ανέργους. Και ίσως πρέπει να ανατρέξουμε και σε εκείνους τους οργανικούς δημοσιογράφους που, π.χ., την εποχή Σημίτη είχαν απαγορεύσει την κριτική στον λαοπρόβλητο υπουργό. Μήπως, επιτέλους, θα πρέπει να δημοσιευτεί η λίστα με τους δημοσιογράφους που εργάζονται στο Δημόσιο; Θα συγκεντρώσει η Γραμματεία τα στοιχεία; Και θα τα ζητήσει η ΕΣΗΕΑ; Οι δημοσιογράφοι που από τηλεοράσεως βρίζουν το Δημόσιο, προφανώς, εξαιρούν τις συζύγους τους που εργάζονται στα κανάλια του… Δημοσίου τα οποία δεν βλέπει ψυχή. Αφήστε που τα προηγούμενα χρόνια πλούτισαν με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.

*** Έχουν πλάκα οι συστημικοί αρθρογράφοι, οι οποίοι προ διετίας καθύβριζαν τον Αντ. Σαμαρά για τις θέσεις του και σήμερα εμφανίζονται ως «διερμηνείς» του.

*** «Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει». Το ΕΣΡ ακόμη να ασχοληθεί με την καταγγελία για το Mega και το δάνειό του. Σε 13 μέρες λήγει η πολλαπλώς ληγμένη θητεία του.

*** Στον «Καναλάρχη» του Mega θα προβληθεί και επεισόδιο του «Μπράβο Ρούλα». Θα υπάρχει και συμμετοχή του Σ. Κεδίκογλου, όπως υπενθυμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ;

*** Γιατί παραμένουν και οι επιστροφές του 24% και οι διαφημιστές στο απυρόβλητο;


Σχολιάστε εδώ