Τα διεφθαρμένα κυκλώματα της διαπλοκής επιδιώκουν την ανατροπή του πολιτικού συστήματος

«Τα διεφθαρμένα κυκλώματα της πραγματικής διαπλοκής τελευταία εμφανίζονται με θρασύτητα και αξιώσεις στη δημόσια γνώμη επιδιώκοντας να “κληθούν από τον λαό” για να τον σώσουν», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών Κώστας Πυλαρινός, μιλώντας στη γιορτή της κοπής της πίτας της Ενώσεως, που έγινε την περασμένη Κυριακή με την παρουσία του προέδρου της Βουλής Βαγγ. Μεϊμαράκη και πρόσθεσε: «Προσδοκούν την ανατροπή του πολιτικού συστήματος και την αντικατάστασή του με μια τάξη πραγμάτων όπου τον κύριο λόγο θα έχει ο μηδενισμός αξιών που εκφράζει η παγκοσμιοποίηση με συμμέτοχο όχι το έντιμο, αλλά το αδίστακτο επιχειρείν, οι διάδρομοι του χρηματιστηρίου και οι πολυεθνικές των μονοπωλίων»!

Όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτά ο κ. Πυλαρινός. Όλη η ομιλία του ήταν μια γροθιά σε εκείνους «τους επικριτές που επεδίωκαν και επιδιώκουν να καθυποτάξουν και να χειραγωγήσουν προς ίδιον όφελος τόσο την πολιτική εξουσία όσο και τους εκφραστές της».

Μίλησε ακόμη ο πρόεδρος της Ένωσης των τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών και για εκείνους «τους δειλούς και τους μοιραίους, που όμηροι της δημαγωγίας και του λαϊκισμού περιφέρονται στα ραδιόφωνα, τα έντυπα και τα τηλεοπτικά παράθυρα (με δηλώσεις και συνεντεύξεις) πριονίζοντας το κλαδί της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας πάνω στο οποίο κάθονται, ενώ ταυτόχρονα έχουν κρεμάσει σε αυτό τις πολιτικές τους φιλοδοξίες».

Πολλοί πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές που τίμησαν την εντολή του ελληνικού λαού ήταν παρόντες στη γιορτή και κατάλαβαν ποιους εννοούσε ο κ. Πυλαρινός, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά ήταν τόσο οξύς, κάτι που δείχνει ότι η κατάσταση έχει φτάσει στα άκρα και πλέον γίνεται επικίνδυνη για τη χώρα και τον λαό.

Ο κ. Πυλαρινός έκλεισε την ομιλία του καθιστώντας σαφές ότι «η Ένωση δεν κάνει πολιτική ούτε επιζητεί ρόλους στον δημόσιο βίο, της είναι όμως αδύνατο και ντροπιαστικό να παραμένει σιωπηλή και αδιάφορη (ασυγκίνητος θεατής) των όσων συμβαίνουν στη χώρα και δοκιμάζουν τον λαό και τη δημοκρατία», αλλά και εκφράζοντας τους φόβους του ότι «στραβά αρμενίζουμε».


Σχολιάστε εδώ