Ταβάνι τα 800.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για τις ανανεώσεις σε όλα τα συμβόλαια

Από τον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι θέλουν να κρατήσουν τον «τρομοκράτη» έως το τέλος της σεζόν, ακόμα και αν απορρίψει την πρόταση για επέκταση του συμβολαίου. «Θα χάσουμε χρήματα, αλλά θα έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας, ότι κάναμε το καλύτερο για την ομάδα», εξηγούσε στους ρεπόρτερ στέλεχος της πειραϊκής ΠΑΕ.

Υπάρχει, πάντως, και η άποψη να πουληθεί ο Τζιμπούρ, εάν ο εκπρόσωπός του φέρει μια ικανοποιητική πρόταση. Το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές άλλωστε είναι μεγάλο. Στον Ολυμπιακό έχουν θέσει ως ταβάνι ετήσιων αποδοχών τα 800.000 ευρώ, που δόθηκαν πριν από ενάμιση χρόνο στον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Από κει και πέρα θα μπαίνουν μπόνους επίτευξης στόχων, διαφορετικά σε κάθε παίκτη, που θα ανεβάζουν τις αποδοχές του ακόμα και στο 1,2 εκατ. ευρώ.

«Το φαϊνάνσιαλ φερ πλέι της ΟΥΕΦΑ μας υποχρεώνει να κατεβάσουμε το μπάτζετ», υποστηρίζουν στον Πειραιά, για να δικαιολογήσουν τα νέα δεδομένα στις υποθέσεις των ανανεώσεων.

Φέρνει Μίτσελ, κρατάει Νικοπολίδη

Κινητικότητα παρατηρείται και στο θέμα του προπονητή. Οι πληροφορίες από την Ισπανία μιλούσαν για βέβαιο γάμο του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει έναν έμπειρο προπονητή για να χτίσει μαζί του την ομάδα της επόμενης σεζόν, όταν θα κυνηγήσει τη διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, και θεωρεί ότι η φιλοσοφία του Μίτσελ ταιριάζει με όσα πρεσβεύουν οι «ερυθρόλευκοι» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν όλα εξελιχθούν σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχουν κάνει στο Λιμάνι, ο ισπανός τεχνικός θα βρίσκεται αύριο ή την Τρίτη στην Αθήνα και θα πιάσει δουλειά με ορίζοντα τις δύο αναμετρήσεις εναντίον της Λεβάντε για το Γιουρόπα Λιγκ. Με βοηθό, βέβαια, τον Αντώνη Νικοπολίδη, τον οποίο πιστεύουν στον Πειραιά, αλλά θεωρούν ότι πρέπει να αποκτήσει παραστάσεις για να αναλάβει μόνος του τα ηνία της ομάδας.


Σχολιάστε εδώ