Στο αρχείο οι καταγγελίες για την αγορά του κτιρίου του ΕΔΟΕΑΠ

«Αναφέρομαι στο σοβαρό θέμα της αγοράς του κτιρίου μας (Ηριδανού και Σισίνη), στην οποία ανώνυμοι λασπολόγοι προσπάθησαν να με εμπλέξουν, θίγοντας την τιμή και την υπόληψή μου με ανοίκειες επιθέσεις, κάθε φορά λίγο πριν από μια εκλογική αναμέτρηση…

Η από 12.6.2009 και με ΑΒΜ ΣΤ2009/11164 ανώνυμη μηνυτήρια αναφορά, που κατατέθηκε κατά των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ και αφορά τη διαδικασία με την οποία αγοράστηκε το κτίριο αυτό επί των οδών Σισίνη 18 και Ηριδανού, τέθηκε με διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών στο αρχείο. Η κατηγορία κατά των ως άνω μελών για απιστία εις βάρος της περιουσίας του ΕΔΟΕΑΠ ήταν και κρίθηκε προφανώς αβάσιμη στην ουσία της, γιʼ αυτό και ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών αρχειοθέτησε αυτή με την έγκριση του Εισαγγελέα Εφετών και δεν άσκησε ποινική δίωξη εναντίον τους. Με άλλα λόγια, η αγορά του κτιρίου, για την οποία τόσο συκοφαντήθηκα, παρόλο που ουδέποτε μετείχα καθʼ οιονδήποτε τρόπο στη λήψη απόφασης που την αφορούσε, κρίθηκε καθʼ όλα νόμιμη.

Παραμένει προς εξέταση και περαιτέρω διερεύνηση από τις δικαστικές αρχές η διενέργεια πρόσθετων δαπανών επί του ως άνω ακινήτου, για τις οποίες πρόσθετες δαπάνες εγώ η ίδια, ως πρόεδρος ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, έχω υποβάλει ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών μηνυτήρια αναφορά».

• • Διαψεύδουν από τον Alpha το ενδεχόμενο υπαγωγής της εταιρείας στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Φαίνεται, όμως, πως ετοιμάζονται περικοπές.


Σχολιάστε εδώ