Ο τελικός της Κέρκυρας, το αλισβερίσι με τον Ολυμπιακό και η βοήθεια της ΕΠΟ

Τις γέφυρες ανάμεσα στον Άρη και στους «ερυθρόλευκους» έφτιαξαν ο Γιάννης Ιωαννίδης και ένα στέλεχος της ΕΠΟ με καλές άκρες στην πλατεία Αλεξάνδρας, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η μεταγραφική συνεργασία των δύο ομάδων θα συνεχιστεί, όπως γράψαμε και τις προάλλες. Οι άνθρωποι του Άρη υπόσχονται στους «ερυθρόλευκους» ότι θα έχουν τον τελευταίο λόγο για τον Γιάννη Γιαννιώτα όταν τεθεί θέμα για πώληση του διεθνούς επιθετικού. Τον Γιαννιώτα είχε προσεγγίσει η Λεβερκούζεν, αλλά οι Γερμανοί έκριναν πως χρειάζεται να τον τσεκάρουν για άλλους έξι μήνες πριν εκταμιεύσουν τη ρήτρα της απόκτησής του. Ενδιαφέρον υπήρξε και από την Καϊζερσλάουτερν, από την οποία ενημερώθηκαν οι «κίτρινοι» ότι θα κάνει την πρότασή της το καλοκαίρι, όταν επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία της Μπουντεσλίγκα.

«Εμείς ασχολούμαστε μόνο με τον τελικό της Κέρκυρας», φρόντισε να διευκρινίσει ο Γιαννιώτας, καθώς στον Άρη γνωρίζουν ότι με διπλό στο νησί αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία.


Σχολιάστε εδώ