Ο διπλός γρίφος με Μπαρτζώκα, Παπανικολάου

Διά πυρός και σιδήρου πέρασε ο Ολυμπιακός από το Τελ Αβίβ, όπου νίκησε τη Μακάμπι και αύξησε σημαντικά τις πιθανότητές του για πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Για άλλη μια φορά, βέβαια, οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι τους, ενώ αρκετοί παίκτες έδειξαν ότι βρίσκονται εκτός φόρμας. Στη διοίκηση της ΚΑΕ επικρατεί προβληματισμός για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο έλληνας τεχνικός ψάχνει ακόμα τις ισορροπίες, αλλά με το διπλό στο Ισραήλ κέρδισε πόντους, διότι οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν δίχως τον Έισι Λο και τον Πάουελ, ενώ και ο Δημήτρης Παπανικολάου φέρεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, το οποίο περιορίζει τις πτήσεις του.

Ως αντίβαρο δρα η προσθήκη του Σερμαντίνι. Ο Γεωργιανός δικαίωσε και μέσα στο Ισραήλ όσους εισηγήθηκαν την απόκτησή του και μάλιστα συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Βασίλη Σπανούλη στο πικ εντ ρολ.

Αλλά στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να ψάχνουν και άλλον ψηλό για την αντικατάσταση του Πάουελ. Ειδικά εάν λείψει για κάποιο διάστημα ο Παπανικλάου, οι Πειραιώτες θα εντείνουν τις προσπάθειές τους, ώστε στην πρεμιέρα του β’ γύρου της Ευρωλίγκας να έχουν νέο παίκτη στο ρόστερ τους.


Σχολιάστε εδώ