Μη χάσετε

• Η «Φαλακρή τραγουδίστρια» του Ευγένιου Ιονέσκο ανεβαίνει στο «TheatroVictoria» σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Κομνηνού. Παίζουν: Ζώγια Σεβαστιανού, Γιώργος Σουξές, Μαρίνα Πολυμέρη, Μελέτης Γεωργιάδης, Χαρά Τσιώλη, Αναστάσης Κολοβός. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρ. και Σάββ. 21.00, Κυρ. 20.00. Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ, νεαν. 8 ευρώ.

• Μετά από 36 και πλέον χρόνια από την τελευταία συνεργασία της Μαρινέλλας και του Κώστα Χατζή στην μπουάτ «Σκορπιός», το αξέχαστο ρεσιτάλ των δύο ερμηνευτών επιστρέφει στο σήμερα, με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σταμάτη Φασουλή, στο θέατρο «Παλλάς». Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

• «Η αγκαλιά η μεγάλη», η παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη, συνεχίζει το ταξίδι αγάπης και συντροφικότητας, στη «Χελώνα», μέσα από τραγούδια που διάλεξαν ο συνθέτης, οι μουσικοί της Σπείρας, αλλά και οι τραγουδιστές και τραγουδίστριες του σχήματος. Ακόμη, ακούγονται κομμάτια από την Κρινιώ Νικολάου και την Αναστασία Έδεν.

• Το Θέατρο της Ημέρας» παρουσιάζει το έργο του Ερίκ Βεστφάλ «Εσύ, εγώ και τα σύννεφά μας», σε απόδοση-διασκευή Βίκυς Ευαγγέλου και σκηνοθεσία Γιώργου Γραμματικού. Παίζουν: Εύη Θεοδωρίδου, Βίκυ Ευαγγέλου, Τέλης Ζώτος και Γιώργος Γραμματικός. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κυρ. και Δευτ. 20.00. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.


Σχολιάστε εδώ