Γιώργος VS Σπύρου

«Sold out» εναντίον του καθιερωμένου «Στην υγειά μας»!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Γιώργος Παπαδάκης, αφού δέχτηκε να κάνει το επόμενο βήμα, θα παρουσιάσει το βραδινό σόου «Sold out» στον ΑΝΤ-1 και θα βρεθεί απέναντι από τον ηθοποιό Σπύρο Παπαδόπουλο και την επιτυχημένη εκπομπή του «Στην υγειά μας». Σκοπός του ΑΝΤ-1 είναι μέσα στην οικονομική κρίση που ο Έλληνας κάθεται στο σπίτι τα Σάββατα να κλέψει τηλεθεατές από τη ΝΕΤ και να αυξήσει τη διαφήμισή του.

Η μάχη θα είναι δύσκολη, αφού και οι δυο παρουσιαστές έχουν γκελ στο κοινό. Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έχει βαπτιστεί τυχαία «ο κύριος τηλεθέαση». Πάνω από μια εικοσαετία μας κρατά συντροφιά και μας ενημερώνει από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ-1, και, από την άλλη, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, παρ’ όλα όσα έχουν γραφτεί για την αμοιβή του και το κόστος της εκπομπής του, όχι μόνο υπέγραψε νέα σύμβαση, αλλά έχει και την προτίμηση του κοινού το σαββατόβραδο…

Ο Γιώργος Παπαδάκης ετοιμάζει μια εκπομπή που θα θυμίζει το «Αλάτι και πιπέρι» του Φρέντυ Γερμανού, θα έχει πολλά αγαπημένα πρόσωπα με τραγούδι και αναμνήσεις, ενώ το πολύ καλό αρχείο του ΑΝΤ-1 θα βοηθήσει πάρα πολύ στη δημιουργία εκπλήξεων στην εκπομπή.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος έχει άγχος, γιατί μια παλαιότερη απόπειρά του στο παρελθόν και πάλι στον ΑΝΤ-1 δεν είχε στεφθεί με επιτυχία. Το άγχος όμως έγκειται και στο γεγονός ότι μπορεί να καεί με την ταυτόχρονη προβολή του πρωί-βράδυ.

Από την άλλη μεριά, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήδη γυρίζει τις εκπομπές του. Ως γνωστόν, έχουν υπογραφεί 12 μαγνητοσκοπημένες εκπομπές, οι οποίες θα αποτελούν αφιερώματα στις καλύτερες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού.

Σίγουρα το ότι γίνεται μια βραδινή εκπομπή το Σάββατο και μάλιστα με στοιχεία σόου μόνο θετικό είναι για τον Έλληνα τηλεθεατή και ο ανταγωνισμός μπορεί να γίνει η αιτία να δούμε ακόμα πιο μεγάλα ονόματα από το χώρο του θεάματος στη μικρή οθόνη.


Σχολιάστε εδώ