Συνεργασία σε όλους τους τομείς μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, μάλιστα, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για τη στάση των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι τους έδωσαν δύο παίκτες τις παραμονές του κρισιμότερου αγώνα, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Και αν ο Διαμαντάκος θεωρείται άπειρος και θα αποτελέσει εναλλακτική επιλογή, ο Ζαραδούκας ήταν περιζήτητος και θα γίνει βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Και με τον Διαμαντάκο, πάντως, υπάρχει παρασκήνιο, αφού τον παίκτη πρότεινε ουσιαστικά στους διοικούντες την ΠΑΕ ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος συνεργάστηκε με τον νεαρό επιθετικό του Ολυμπιακού κατά τη συνύπαρξή τους στην εθνική ομάδα των Νέων που αναδείχθηκε 2η στην Ευρώπη.

Επιβεβαιώνεται, δηλαδή, ότι στον Άρη αποφάσισαν να κάνουν όλα τα χατίρια στον Γιαννιώτα, με στόχο να τον πείσουν να παραμείνει και να επεκτείνει το συμβόλαιό του με αυξημένη ρήτρα.

Η συνεργασία των «κίτρινων» με τον Ολυμπιακό, πάντως, μπορεί να επεκταθεί και στον Γιαννιώτα. Έχουν καλή γνώμη οι «ερυθρόλευκοι» για τον διεθνή επιθετικό και, ασφαλώς, θα τον ήθελαν στο δυναμικό τους.

Κυρίως, όμως, νοιάζονται για να μπλοκάρουν ενδεχόμενη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Έτσι, οι άνθρωποι του Άρη προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα μέγιστα δυνατά ανταλλάγματα και, εκτός από τους δύο παίκτες που ήδη πήραν, επιμένουν επίσης για τον Τάσο Παπάζογλου και τον Ανδρέα Τάτο.


Σχολιάστε εδώ