Αστέρας και Καλλιθέα κρίνουν το μέλλον του Δώνη στον ΠΑΟΚ

Με πρώτο και καλύτερο τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ, οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη άρχισαν την κριτική στην εικόνα που βγάζει ο «Δικέφαλος του Βορρά» και εξέφρασαν την πίστη τους στην ποιότητα του ρόστερ.

Αφενός για να δικαιολογήσουν τη στροφή στον μεταγραφικό σχεδιασμό και αφετέρου για να δείξουν ότι η πορεία της ομάδας εξαρτάται κυρίως από τη δουλειά του προπονητή. Όπως έχουν διαμορφωθεί οι ισορροπίες στην Τούμπα, ο Δώνης δίνει εξετάσεις στην Τρίπολη απέναντι στον τρίτο της βαθμολογίας Αστέρα και, βέβαια, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την Καλλιθέα. Κυρίως, βέβαια, στο δεύτερο ματς, αφού η πρόκριση θεωρείται μοναδική θεμιτή εξέλιξη για τον Σαββίδη, ο οποίος περιμένει την ανατροπή του 0-2 στο πρώτο ματς. Το έργο του ΠΑΟΚ ασφαλώς και δεν είναι εύκολο, ειδικά εάν αναλογιστούμε ότι έως τώρα η Καλλιθέα απέκλεισε μέσα στη Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή και τον Άρη.

Στον ΠΑΟΚ επικρατεί αναβρασμός και για τη διαφοροποίηση των μεταγραφικών στόχων. Από τον Βιεϊρίνια, τον Λάζοβιτς και τον Λούκας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» φέρεται να στρέφεται σε πιο φθηνές επιλογές και ο κόσμος του αρχίζει να ανησυχεί για την πορεία της σεζόν. Αλλά ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του έχουν χαράξει τη δική τους πολιτική και επιδιώκουν να την εφαρμόσουν κατά γράμμα.


Σχολιάστε εδώ