Απαντούν θετικά Τζιμπούρ, Τοροσίδης ή απαντάει με μεταγραφή ο Μαρινάκης

Από τον περασμένο Οκτώβρη επιθυμούσε να κλείσει το ζήτημα των Τοροσίδη και Τζιμπούρ ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, αλλά το θέμα παραμένει στον αέρα με υπαιτιότητα των ποδοσφαιριστών, όπως πιστεύουν στην πλατεία Αλεξάνδρας.

«Θα έπρεπε να σκέφτονται πάνω απ’ όλα τον Ολυμπιακό και όχι την… καβάτζα τους» θεωρούν στο Λιμάνι για όλους τους παίκτες του «ερυθρόλευκου» ρόστερ, ενώ ειδικά για τον Τοροσίδη και τον Τζιμπούρ η διοίκηση έχει καταθέσει σε δύσκολους καιρούς προτάσεις με αυξημένες απολαβές.

Ο Β. Μαρινάκης, πάντως, δεν θα τους περιμένει για πολύ. Ήδη έχει στείλει το μήνυμα στους συνεργάτες του, πως, αν το θέμα δεν ξεκαθαρίσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες αναζήτησης των αντικαταστατών τους. Με τα χρήματα, άλλωστε, που προσφέρει ο Ολυμπιακός στους δύο παίκτες για να ανανεώσουν, μπορούν να έρθουν παίκτες από το… πάνω ράφι στους νταμπλούχους Ελλάδας. Στο Λιμάνι, άλλωστε, δεν είναι τόσο αγωνιστικό το πλήγμα, που θα επιφέρει μια ενδεχόμενη άρνηση και των δύο ποδοσφαιριστών, όσο επικοινωνιακό, καθώς πίσω από τον Αλγερινό υπάρχουν ήδη οι Μήτρογλου και Πάντελιτς, ενώ για τα δεξιά υπάρχει ο Μανιάτης.

Και κάτι ακόμα… Τη φράση «όποιος αντιλαμβάνεται το μεγαλείο του Ολυμπιακού θα μείνει» δεν την είπε τυχαία ο ιδιοκτήτης της ομάδας και θα χρησιμοποιήσει πολλές φορές το παράδειγμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος ανανέωσε μέσα σε… πέντε λεπτά, αν απαντήσουν αρνητικά Τζιμπούρ και Τοροσίδης.


Σχολιάστε εδώ